RADIO BEOGRAD I RTS DA SAOPŠTE RAZLOGE UKIDANJA EMISIJE “ATLANTIS”

www.uns.rs

( sreda, 30. mart 2011. 13:59 )

Udruženje novinara Srbija (UNS) poziva rukovodstvo Radio Beograda i Radio Televizije Srbije da javnosti saopšte razloge ukidanja emisije “Atlantis”.
Prethodnih dana beogradski mediji su objavili da je emisija Drugog programa Radio Beograda naprasno skinuta sa programa nakon što je predsednik Programskog odbora RTS-a Dragoljub Mićunović kritikovao njen sadržaj i način uređivanja.
UNS smatra da je neophodno da menadžment Javnog servisa upozna javnost sa svim činjenicama vezanim za ukidanje ove emisije, saopšti ko je doneo odluku i sa kakvim obrazloženjem.
U suprotnom, biće teško izbeći utisak o cenzurisanju jedne od retkih emisija koje odudaraju od većinskog načina mišljenja na Radio televiziji Srbije.

Izvor: UNS


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...