Zdravlje

Prva apoteka na NIS pumpama

Otvarajući dežurnu apoteka na svojoj benzinskoj stanici NIS je prvi među naftašima pored goriva potrošačima obezbedio mogućnost da kupe i lekove i prateću medicinsku opremu.

NIS nastavlja da oprema bolnice

Tradicionalna donacije NIS-a medicinskim ustanovama ovoga puta je otišla u Kraljevo i Kosovsku Mitrovicu.

U Makronovoj Francuskoj, ljudi su potrošni materijal

Implant Files je veliko istraživanje koje vodi 59 različitih medija iz različitih zemalja, pokušavajući da saznaju istinu o proizvođačima medicinskih pomagala
(ilustracija, Pesmejkeri predstavljaju najvažniji i najostljiviji deo medicinskih pomagala i nalaze se u srcu velike afere pod nazivom Implant Files u kojoj se istražuju industrijske malverzacije)

Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine dobio magnetnu rezonancu

U Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu održana je svečanost povodom početka rada magnetne rezonance, vredne 100 miliona dinara. Reč je o najboljem dijagnostičkom aparatu u našoj zemlji, koji će omogućiti dijagnostiku dece i omladine do 18 godine i novorođenčadi.

Američki seniori oduševljeni marihuanom

Amerikanci stariji od 65 godina masovno počinju da koriste marihuanu u državama gde je kanabis legalizovan, pre svega, radi umirenja bolova i za lakši san
(foto, Požarevac, 03.07.2018 - pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu otkrili su laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili S. Š. (1991) iz Požarevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga)

Naftaška pomoć bolesnoj deci

Donacija NIS-a Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, koju su inicirali zaposleni a kompanija duplirala biće iskorišćena za nabavku savremene medicinske opreme.

Opet "bela kuga" u Rusiji

Posle sedam godina Rusija ponovo beleži prirodni gubitak stanovništva
(foto, Moskva, Ulica Arbat: Prirodni gubitak stanovništva je 2016. iznosio tačno 134.456 ljudi)

Naftaški paketići bolesnoj deci

NIS obradovao mališane Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

NIS za Dečju kliniku Tiršova

Od sredstava prikupljenih u okviru prošlogodišnje humanitarne akcije u kojoj su učestvovali zaposleni NIS-a, sama kompanija kao i potrošači na benzinskim stanicama NIS-a za Univerzitetsku dečju kliniku „Tiršova“ u Beogradu kupljeno je osam medicinskih aparata.

Ti točiš – NIS donira

U novogodišnjoj humanitarnoj akciji na NIS-ovim benzinskim stanicama potrošači i kompanija zajedno obezbeđuju sredstva za donaciju Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Prva Prethodna
1/10
Poslednja Sledeća