Komunikacije

NIS podržao rekonstrukciju obdaništa u Kikindi

Deca predškolske ustanove „Šilja“ u kikindskoj opštini Novi Kozarci od danas će svoje druženje i igru nastaviti u novom „ruhu“ renoviranog obdaništa. Kompletnu rekonstrukciju vrtića podržala je kompanija NIS u okviru programa „Zajednici zajedno“, želeći da doprinese unapređenju uslova za boravak dece u ovom vrtiću i njihovom bezbrižnom odrastanju.

Decenija uspešne saradnje Novog Sada sa NIS-om

NIS i Novi Sad nastavljaju sa zajedničkim projektima u korist svih građana, poručeno je sa svečanosti u Gradskoj kući, gde su danas predstavljeni rezultati višegodišnje uspešne saradnje kroz program društvene odgovornosti Zajednici zajedno, koji NIS realizuje već 10 godina.
(foto: Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a)

NIS ponovo energetski superbrend

Po treći put NIS je proglašen za energetski Corporate Superbrands Srbija. Nagradu je primila Milena Spasić, direktor Sektora za društveno odgovorno poslovanje NIS-a.

NIS-ov „karavan“ društvene odgovornosti u Pančevu

Pančevo dočekalo NIS-ov „karavan“ društvene odgovornosti. Višegodišnje partnerstvo NIS-a i opštine Pančevo krunisano je svečanim događajem u Narodnom muzeju u Pančevu, čiju je rekonstrukciju, u cilju promocije i održavanja kulturnog nasleđa, podržala kompanija NIS u okviru svog programa društvene odgovornosti “Zajednici zajedno”.

NIS najbolji korporativni brend u Srbiji

Priznanje najbolji korporativni brend u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“, u okviru akcije PKS-a i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija „Najbolje iz Srbije“ dodeljeno je NIS-u.

NIS - lider održivog razvoja u Srbiji

Jedan od najznačajnijih stubova održivog razvoja za NIS je ulaganje u ljude. Od 2009. godine NIS je u društveno odgovorne projekte uložio više od tri milijarde dinara, a samo u projekte u oblasti obrazovanja i nauke više od 600 miliona dinara, rekao je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a na jučerašnjem predstavljanju Izveštaja o održivom razvoju za 2017. godinu, dok je Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike Srbije istakao da je “ponosan što NIS, kao možda baš naša najbogatija kompanija, predstavlja lidera u toj oblasti i nameće upravo ciljeve koji su esencijalno važni i od njih zavisi budućnost svih nas, pa i budućnost kompanije”.

NIS-ove povlastice poljoprivrednicima na sajmu poljoprivrede

NIS predstavlja prednosti Agro kartice na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom sadu

Piroćanci uče ruski uz pomoć NIS-a

Gimnazija u Pirotu dobila učionicu za ruski jezik uz podršku NIS-a nakon odličnog plasmana učenika ove škole na Olimpijadama znanja iz ruskog jezika, koje NIS organizuje već pet godina zaredom.

Budući naftaši – akademci sa Gubkina oduševljeni Srbijom

Studenti moskovskog Univerziteta Gubkin za naftu i gas su od 13. do 18. aprila, kao gosti NIS-a obilazili Srbiju, ali se upoznali i sa proizvodnim procesima u srpskoj naftnoj kompaniji, čiji je većinski vlasnik Gaspromnjeft. Moje kolege su jednoglasne u oceni da im je poseta Srbiji i NIS-u bila od velike koristi za dalji nastavak studija, kaže Andrija Avramović, student ovog uglednog Univerziteta, koji je prošle godine proglašen za najboljeg stranog studenta u Ruskoj Federaciji.

Kapetan Miša NIS-u

NIS dobio nagradu “Kapetan Miša Anastasijević” kao najbolja kompanija u Srbiji u okviru korporativne odgovornosti.

Prva Prethodna
1/14
Poslednja Sledeća