Komunikacije

Bezbednost = odgovornost

Razvoja HSE kulture i svesti o bezbednosti, odnosno, kako smanjiti broj povreda na radu i profesionalna oboljenja bile su teme 10. Forum izvođača, na kome je NIS sa partnerima podelio filozofiju upravljanja rizikom i benefite koji se realizuju primenom standarda bezbednosti na radu.

Naftaške “zvezdane staze”

Najveći talenti i najbolji zaposleni ne dolaze sami, savremene kompanije moraju ih prepoznati, angažovati i obezbediti uslove u kojima će njihov sjaj dolaziti do izražaja tokom cele karijere, poručeno je sa NIS-ove konferencije Rat za zvezde, na kojoj su predstavljene najbolje međunarodne prakse u oblasti kompenzacija i beneficija.

NIS pomogao rekonstrukciju kulturnog simbola Pančeva

Dom omladine Pančevo, koji predstavlja kulturni simbol ovog grada, rekonstruisan je uz podršku NIS-a. Stvoreni su uslovi za rad mladih muzičara i drugih umetnika, kao i za održavanje raznih manifestacija, što će doprineti razvoju kulturnih vrednosti grada.

Rat za zvezde

NIS organizuje međunarodnu HR konferenciju na temu Rat za zvezde (War for Stars), na kojoj će domaći i međunarodni stručnjaci iz oblasti upravljanja ljudskim resursima imati priliku da čuju izlaganja na temu savremenih globalnih trendova, sa akcentom na načinima i alatima za privlačenje i zadržavanje talenata.

Hakovanjem do inovacija

Proglašeni pobednici prvog NIS hakatona, a pobedničke „digitalne“ ideje hakatona uskoro bi mogle postati realnost na NIS-ovim pumpama.

Hakovanjem benzinske stanice do zadovoljnog potrošača

Čak 48 sati bez prekida, od sinoć do 4. marta 2018. godine, traje takmičenje - prvi NIS hakaton „Hakovanje benzinske stanice“, u kome se četvoročlani timovi nadmeću u kreiranju inovativnih softverskih rešenja razvoja koncepta benzinskih stanica na način koji će stanice učiniti još atraktivnijim za potrošače. (foto: obraćanje Pavela Kandalinceva, zamenika direktora Bloka promet za maloprodaju u NIS-u)

Zeleni (Beo)grad - nova energija

Svečano predstavljen nov prestonički mural - poklon NIS-a Beogradu.

Hakovanje benzinske stanice

U toku prijave za prvi NIS hakaton „Hakovanje benzinske stanice“

Intranet portal NIS-a dobitnik specijalne nagrade za korporativne komunikacije

U okviru „Top 50“, godišnjeg izbora za najbolje internet projekte u Srbiji, koji časopisa PC Press organizuje već 21 godinu, specijalna nagrada za korporativne komunikacije dodeljena je internom portalu NIS-a.

EPS ispunjava zaostale obaveze prema Kladovčanima

Dogovorena saradnja EPS i opštine Kladovo na ispunjavanju svih preostalih obaveza prema građanima koji su ostali bez zemljišta i kuća prilikom izgradnje hidroelektrane Đerdap 2 pre skoro četiri decenije.

Prva Prethodna
1/13
Poslednja Sledeća