Komunikacije

NIS ponovo energetski superbrend

Po treći put NIS je proglašen za energetski Corporate Superbrands Srbija. Nagradu je primila Milena Spasić, direktor Sektora za društveno odgovorno poslovanje NIS-a.

NIS-ov „karavan“ društvene odgovornosti u Pančevu

Pančevo dočekalo NIS-ov „karavan“ društvene odgovornosti. Višegodišnje partnerstvo NIS-a i opštine Pančevo krunisano je svečanim događajem u Narodnom muzeju u Pančevu, čiju je rekonstrukciju, u cilju promocije i održavanja kulturnog nasleđa, podržala kompanija NIS u okviru svog programa društvene odgovornosti “Zajednici zajedno”.

NIS najbolji korporativni brend u Srbiji

Priznanje najbolji korporativni brend u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“, u okviru akcije PKS-a i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija „Najbolje iz Srbije“ dodeljeno je NIS-u.

NIS - lider održivog razvoja u Srbiji

Jedan od najznačajnijih stubova održivog razvoja za NIS je ulaganje u ljude. Od 2009. godine NIS je u društveno odgovorne projekte uložio više od tri milijarde dinara, a samo u projekte u oblasti obrazovanja i nauke više od 600 miliona dinara, rekao je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a na jučerašnjem predstavljanju Izveštaja o održivom razvoju za 2017. godinu, dok je Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike Srbije istakao da je “ponosan što NIS, kao možda baš naša najbogatija kompanija, predstavlja lidera u toj oblasti i nameće upravo ciljeve koji su esencijalno važni i od njih zavisi budućnost svih nas, pa i budućnost kompanije”.

NIS-ove povlastice poljoprivrednicima na sajmu poljoprivrede

NIS predstavlja prednosti Agro kartice na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom sadu

Piroćanci uče ruski uz pomoć NIS-a

Gimnazija u Pirotu dobila učionicu za ruski jezik uz podršku NIS-a nakon odličnog plasmana učenika ove škole na Olimpijadama znanja iz ruskog jezika, koje NIS organizuje već pet godina zaredom.

Budući naftaši – akademci sa Gubkina oduševljeni Srbijom

Studenti moskovskog Univerziteta Gubkin za naftu i gas su od 13. do 18. aprila, kao gosti NIS-a obilazili Srbiju, ali se upoznali i sa proizvodnim procesima u srpskoj naftnoj kompaniji, čiji je većinski vlasnik Gaspromnjeft. Moje kolege su jednoglasne u oceni da im je poseta Srbiji i NIS-u bila od velike koristi za dalji nastavak studija, kaže Andrija Avramović, student ovog uglednog Univerziteta, koji je prošle godine proglašen za najboljeg stranog studenta u Ruskoj Federaciji.

Kapetan Miša NIS-u

NIS dobio nagradu “Kapetan Miša Anastasijević” kao najbolja kompanija u Srbiji u okviru korporativne odgovornosti.

Evropska komisija sprema strateška i sistemska rešenja za Fejsbuk

Korisnici mreže moraju imati pod svojom kontrolom podatke na svom profilu, ističe evrokomesarka za pravdu Vera Jourova. Taj problem je, inače, otvoren još od 2015. kada je Evropski sud prihvatio tužbu jednog građanina EU na postupanje Fejsbuka s ličnim podacima korisnika

Bezbednost = odgovornost

Razvoja HSE kulture i svesti o bezbednosti, odnosno, kako smanjiti broj povreda na radu i profesionalna oboljenja bile su teme 10. Forum izvođača, na kome je NIS sa partnerima podelio filozofiju upravljanja rizikom i benefite koji se realizuju primenom standarda bezbednosti na radu.

Prva Prethodna
1/14
Poslednja Sledeća