Komunikacije

NIS nagrađen za najbolje odnose sa investitorima

U konkurenciji 17 domaćih i regionalnih kompanija NIS je dobitnik je Zlatne plakete Beogradske berze za najbolje odnose sa investitorima u 2017. godini.

Zajednici zajedno

NIS je i ove godine izdvojio 110,5 miliona dinara za podršku projektima u lokalnim samoupravama u kojima posluje u okviru konkursa „Zajednici zajedno“.

NIS u razvoj zaposlenih uložio 290 miliona dinara

I u našoj zemlji kompanije počinju sve više da posvećuju pažnje razvoju svojih zaposlenih, a jedan od pionira je kompanija NIS, koja je na rang listi Inforstuda rangirana kao drugi najpoželjniji poslodavac u Srbiji. NIS pored razvoja talenata sve veću pažnju posvećuje ulaganju u svoje zaposlene.

Bezbednost na prvom mestu

Visoki standardi bezbednosti na radu i održivo upravljanje životnom sredinom su među strateškim ciljevima kompanije a najbolje prakse iz tih oblasti nastojimo da prenesemo na svoje poslovne partnere, poručili su predstavnici NIS-a sa Foruma izvođača, koji je ova kompanija organizovala devetu godinu zaredom.

Akademci sa Jejla gosti NIS-a

Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a održao je akademcima sa Jejla predavanje o poslovanju, transformaciji i planovima za buduće poslovanje kompanije u skladu sa principima održivog razvoja. Studenti Škole za menadžment ovog američkog univerziteta posetili su NIS-ovu rafineriju nafte u Pančevu i benzinsku pumpu Gasprom

Opasnosti novog doba-bezbednost na Internetu

Vrlo olako, površno i brzopleto prihvatamo razne servise i osećamo se bezbedno jer sve je tu ili na kompjuteru, noutbuku ili na telefonu i ne razmišljate o tome da u jednom trenutku možete da ostanete bez svega toga: da neko drugi preuzme sve vaše kontakte, da u vaše ime šalje poruke ili ako ste imali podatke o platnim instrumentima da iskoristi vašu karticu, pokupuje koliko može, upozorio je Vojislav Rodić, predsednik UO RNIDS-a na Danima internet domena Srbije (DIDS)
(foto, Posećeniji nego ikad - Dani internet domena Srbije)

Dve decenije Interneta u Srbiji

Danas imamo infrastrukturu, ali je problem odliv stručnih informatičkih kadrova, čulo se na obeležavanju 20 godina Interneta u Srbiji

Sajber-suverenitet na konferenciji o Internetu u Kini

Kineski predsednik Si Đinping istakao je značaj sajber-suvereniteta i u govoru na otvaranju Druge svetske Internet konferencije upozorio na "dvostruke standarde" u zaštiti sajber bezbednosti zemlje
(foto, kineski predsednik na konferenciji o Internetu)

Propast privatizacije Telekoma Srbija

Vlada odbacila najbolju ponudu za Telekom Srbija, mada je ostalo nepoznato koliko je ponuda iznosila, ko je to ponudio, ni koliki deo Telekoma je država prodavala
(11.12.2015. konferencija za štampu posle jednoglasne odluke Vlade Srbije da odustane od prodaje Telekoma: Aleksandar Vučić)

Jednokratni telefoni protiv američke špijunaže

Po povratku iz inostranstva ti se mobilni telefoni jednostavno uništavaju

Prva Prethodna
1/12
Poslednja Sledeća