Sport

Reprezentativci i deca ukrstili rekete

Mališani i sportske zvezde ukrstili rekete u NIS otvorenoj školi tenisa, koju organizuju NIS i Teniski savez Srbije na Sajmu sporta od 24. do 26. novembra na Beogradskom sajmu.

Borković promovisao kvaliteta NISOTEC-a

Uz promociju NISOTEC proizvoda NIS je juče posetiocima Beogradskog sajma upriličio da u prisustvu domaćeg automobiliste i člana NIS Petrol rejsing tima, Dušana Borkovića isprobaju svoje vozačko umeće na specijalnom simulatoru vozila.

NIS-ovi košarkaši učestvovali na UNICEF-ovom turniru

Dve NIS-ove ekipe učestvovale su proteklog vikenda na UNICEF-ovom humanitarnom turniru u basketu, a predstavnici naše kompanije zauzeli su drugo i treće mesto.

Tenis za najmlađe

NIS nastavlja da organizuje otvorenu školu tenisa za najmlađe. U saradniji sa Teniskim savezom Srbije i TK Zlatibor Springs deca su tenis učila na Zlatiboru.

Euforija u Andori posle pobede nad Mađarskom

Fudbalska reprezentacija ove zemlje, koju je teško pronaći na mapi ("negde u Prinejima") pobedila u kvalifikacijama za Svetsko u prvenstvo u Rusiji Mađarsku sa 1:0, napravila senzaciju i postigla najveći uspoeh u svojoj istoriji
(foto, igrači Andore slave pobedu nad mašarskom ekipom)

Besplatne škole tenisa za decu na Dejvis Kupu

NIS, kao višegodišnji generalni sponzor Teniskim savezom Srbije za mališane organizuje besplatnu školu tenisa na Dejvis kupu.

Deca na Dejvis kupu u besplatnoj NIS-ovoj školi tenisa

U saradnji sa Teniskim savezom Srbije NIS organizuje trodnevne besplatne škole tenisa za decu u Nišu za vreme trajanja Dejvis kupa.

Umrla gimnastičarska legenda Vera Časlavska

Sedmostruka olimpijska šampionka bila je najbolja češka sportistkinja i, po mnogim mišljenjima, najbolja svetska gimnastičarka u istoriji. Usprotivila se 1968. okupaciji Čehoslovačke zbog čega nije mogla više da trenira i da se bavi sportom
(foto, Vera Časlavska, arhivska fotografija)

Pariski maraton 2016

Ovogodišnji maraton, četrdeseti po redu, bio je proslavljen sećanjima na njegov početak, kada džoging još nije postojao i kada je na duge staze retko ko trčao
(foto, Start pariskog maratona, u talasima, na Aveniji Šanz-Elize)

Ulaznice za Olimpijadu u Riju se slabo prodaju, organizatori razmišljaju da ih dele školama...

Dosad je za Olimpijadu, koja počinje za četiri meseca, prodato svega polovina ulaznica. Posmatrači ocenjuju da su građani zaokupljeni najtežom recesijom u skorijoj istoriji zemlje pa im zato ovaj veliki sportski događaj (još) nije prvom planu
(foto, Rio de Žaneiro, domaćin naredne Olimpijade)

Prva Prethodna
1/14
Poslednja Sledeća