Život

Stresna 2016. godina

Zabrinuti milenijalsi* traže stabilnost, priliku da rade sa poslodavcima koji će im omogućiti da utiču na promene (iz saopštenja kompanije Dilojt o globalnom istraživanju posledica prethodne godine)

Pomoć NIS-a za lečenje dece u Tiršovoj

Sredstava koji su prikupili zaposleni NIS-a, zatim sama kompanija, kao i potrošači donacija je koju su, za nabavku medicinske opreme Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova u Beogradu danas uručili predstavnici Naftne industrije Srbije.

Nikolić odlikovao Kravčenka i Dibalja

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je povodom Dana državnosti, kada tradicionalno uručuje priznanja istaknutim pojedincima i institucijama, zlatnim medaljama odlikovao Kirila Kravčenka, generalnog direktora NIS-a i Aleksandra Dibalja, člana Upravnog odbora Gaspromnjefta. (foto: Kiril Kravčenko i Tomislav Nikolić)

Deca na Dejvis kupu u besplatnoj NIS-ovoj školi tenisa

U saradnji sa Teniskim savezom Srbije NIS organizuje trodnevne besplatne škole tenisa za decu u Nišu za vreme trajanja Dejvis kupa.

NIS-u dve nagrade Najbolje iz Srbije za brendove

Nagrade „Najbolje iz Srbije“, koje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija dodeljuje najboljim robnim i korporativnim brendovima u Srbiji, kao i najboljim izvoznicima, manifestacijama i „startap“ preduzećima NIS je je dobio za najbolji korporativni brend i najbolji robni brend – „NIS Petrol“.

Suđenje u razumnom roku

Kako bi primena Zakona o zaštiti prava na suđenje u razumnom roku uzela maha, treba obavestiti širu javnost o njegovom postojanju
(ilustracija Politika)

Polovina bi ustupila privatne podatke za lep poklon

Prihodi i nivo obrazovanja nemaju veliki uticaj na to da li će potrošači da prihvate manju privatnost, pokazalo je istraživanje KPMG International u 24 zemlje sveta

Promocija uspešnih mladih ljudi

Na konkurs za mlade heroje u sektorima obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativne industrije, društvenog aktivizma, kulture i umetnost mogu se javiti svi koji imaju od 15 do 30 godina.

Bizmarkov sistem i Srbija

Otkako je rat prestao (1918), mnogi se narodi trude da, pod raznim imenima, zavedu diktaturu. To rade čak i oni koji su u ratu dali na stotine hiljada žrtava da se uništi “Pruski sistem”
(ilustracija, Proglašenje Nemačkog Carstva, Versaj 1871)

Najveći strahovi budućih očeva

Očevi su nepravedno zapostavljeni u roditeljstvu a i tatama je takođe potrebna priprema i edukacija za najveću ulogu u životu
(foto, Radionica "Tatina humana strana")

Prva Prethodna
1/116
Poslednja Sledeća