Moda i kupovina

VESTERN ČIZME – IZBOR SAMOUVERENOG I SMELOG MUŠKARCA

Američke čizme, danas popularno zvane "kaubojske" ili "vestern" čizme, razvijene su u godinama nakon Građanskog rata kada je osvojen daleki Zapad. Njihov oblik proizašao je iz kombinacije više modela vojnih i radnih čizama
(ilustracija, Džeremi Ajrons u elegantnoj kombinaciji odela sa vestern čizmama; Arnold Švarceneger u relaksiranoj kombinaciji odela sa vestern čizmama od egzotične kože)

Moda i odeća u marksističkoj borbi protiv klasnog društva

Potrošnja odeće velikih marki, koja se vidi među mladima nižih društveno-ekonomskih slojeva, upravo potvrđuje Veblenovu teoriju. Osobe koje nose takvu skupocenu odeću, na mesto primerene funkcionalne odeće, tako se trude da sugerišu svoje bogatstvo i pripadanje dokoličarskoj klasi
(ilustracija, Odeća, kroz niz konvencija, omogućava da se prepozna društveni rang osobe i da se pravilno proceni neophodna društvena distanca ili bliskost koja bi trebala da se održava među članovima jedne zajednice)

Šal i ešarpa – oznaka muške sofisticarnosti

Verovatno najbolji izbor je svila, jer je topla, prijatna za nošenje, izdržljiva i, naravno, vrlo elegantna, problem je što je prilično skupa
(ilustrtacija, Šeš nošen u urbanoj varijanti sa višeslojnom odećom; svileni "snood" umesto klasičnog šala)

Oktobarski popust na NISOTEC proizvode

NISOTEC proizvodi tokom oktobra će na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama potrošačima biti dostupni po sniženim cenama.

Kako izgraditi sopstveni modni stil?

Pet zlatnih pravila u oblačenju, da se postigne lični i prepoznatljivi izgled
(ilustracija, Kvalitetni materijali su uvek pravi izbor)

Cipele – osnovni deo muške odeće

Nezavisno da li ste se odlučili za plitke ili duboke cipele, pravila su slična. Određeni tip cipela će se nositi samo u posebnim prilikama, dok će neki modeli biti vrlo polivalentni
(ilustracija, Obuća, po svom kvalitetu i stanju očuvanosti, odmah ukazuje na ukus osobe koja je nosi)

NIS najaviljuje novo pojeftinjenje goriva

Pratimo trendove na tržištu nafte, pa su u prethodnom periodu već snižene cene naftnih derivata u veleprodaji i na kompanijskim benzinskim stanicama, poručuju iz NIS-a.

Vlada Federacije BiH propisana maksimalna marže za naftne derivate

Vlada Federacije BiH danas je donela odluku kojom je propisala maksimalne dopuštene marže u trgovini naftnim derivatima na veliko i malo, a što u zapravo znači pojeftinjenje goriva na pumpama u FBiH. Takođe su propisane i marže za životne namirnice, osnovne higijenske i druge proizvode, koji su poskupeli u vreme epidemije.

Plaćanje goriva bez odlaska na kasu na NIS-ovim pumpama

Na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama moguće je beskontaktno plaćanje uz Drive.Go mobilnu aplikacuju.

NIS omogućio preuzimanje porudžbina na svojim benzinskim stanicama

NIS je u saradnji sa kurirskom službom D-Express omogućio preuzimanje kurirskih pošiljki na svojim benzinskim pumpama, gde će biti postavljeni „paketomati“. Moguće je i plaćanje pouzećem.

Prva Prethodna
1/4
Poslednja Sledeća