Nauka

Nišlije dobile park znanja

U okviru niškog Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju uz podršku NIS-a otvoren je park znanja.

NIS poklonio laboratoriju budućim naftašima

Moderna laboratorija za naftno-petrohemijsko inženjerstvo otvorena je, uz podršku NIS-a na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu a u okviru Dana NIS-a studenti su imali priliku da slušaju predavanja eksperata i inženjera zaposlenih u NIS-u iz različitih oblasti prerade nafte i gasa.

Mladim fizičarima laboratorija od NIS-a

Prva beogradska gimnazija dobila je novu laboratoriju za fiziku uz podršku NIS-a.

Saradnja NIS-a i Ekonomskog fakulteta u Beogradu

Zajednički naučno-istraživački projekti, studentska praksa u kompaniji NIS kao i razmena znanja i iskustva, kroz organizovanje uzajamnih gostujućih predavanja, pomoć pri izradi istraživačkih i diplomskih radova, trening programe biće osnov buduće saradnju Ekonomskog fakulteta i ove naftne kompanije.

NIS podržava koncept otvorenog obrazovanja

Domaćin završne konferencije u okviru evropskog TEMPUS projekta BAEKTEL, posvećenog spajanju akademskog i preduzetničkog znanja kroz savremene načine učenja i razmene obrazovnog materijala bio je NIS.

NIS-u Svetosavska nagrada za doprinos obrazovanju

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dodelilo je Naftnoj industriji Srbije „Svetosavsku nagradu“ za doprinos obrazovanju u Srbiji.

Strane investicije u Srbiji - preti neoprostiv greh (4)

(Referat sa savetovanja koje je organizovalo Naučno društvo ekonomista Srbije na temu “Strane direktne investicije i privreda Srbije)

Strane investicije u Srbiji - IKEA i "Južni tok" (3)

(Referat sa savetovanja koje je organizovalo Naučno društvo ekonomista Srbije na temu “Strane direktne investicije i privreda Srbije)

Strane investicije u Srbiji (2)

Referat sa savetovanja koje je organizovalo Naučno društvo ekonomista Srbije na temu “Strane direktne investicije i privreda Srbije”

Evolucija energije na Festivalu nauke

Najveća regionalna naučna smotra – Festival nauke okuplja radoznale mlade istraživače i zaljubljenike u nauku uz podršku NIS-a, kompanije koja učesniicma i posetiocima predstavlja temu evolucija energije.

Prva Prethodna
1/18
Poslednja Sledeća