Zanimljivosti

U Ruskom domu svečano otvorena izložba "Duša Srbije"

Kompanija "Gasprom njeft" sinoć je u Ruskom domu u Beogradu otvorila izložbu "Duša Srbije", posvećenu izradi jedinstvenog mozaika glavnog pravoslavnog sabornog hrama u Srbiji, Hrama Svetog Save. Posetioci će moći da je vide od danas do 30. oktobra, a ulaz je besplatan. (Foto: Gasprom neft)

Kompanija NIS donirala vodu „Jazak“ bolnici u Batajnici

Kompanija NIS nastavila je sa podrškom zdravstvenim ustanovama u našoj zemlji u kojima se leče oboleli od COVID-19. Želeći da olakšaju bolničke dane pacijentima, ali i doprinesu unapređenju uslova za rad medicinskog osoblja, predstavnici NIS-a uručili su danas donaciju od gotovo 10.000 litara pijaće vode „Jazak“ kovid bolnici u Batajnici, koja posluje u sastavu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Donaciju je u ime kompanije NIS uručio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora, dok je u ime domaćina uručenju donacije prisustvovala dr Tatjana Adžić Vukičević, direktorka bolnice u Batajnici.

Potpisan Memorandum o saradnji između NIS-a i Saobraćajnog fakulteta u Beogradu

Kompanija NIS nastavlja da proširuje krug partnera među obrazovnim institucijama uspostavljanjem saradnje u oblasti obrazovanja, istraživanja i transfera znanja sa Saobraćajnim fakultetom Univerziteta u Beogradu. Memorandum o saradnji potpisali su danas Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a i prof. dr Nebojša Bojović, dekan Saobraćajnog fakulteta. (Foto: NIS)

Podrška povećanju nataliteta i reproduktivnom zdravlju

U toku je prijava na konkurs programa „Zajednici zajedno 2022“ kompanije NIS. Rok za prijavu projekata ističe 26. avgusta 2022. godine, a sve informacije o učešću mogu se naći na internet adresi https://www.nis.rs/zajednici-zajedno/.

Sport okupio decu sa Kosova i Metohije, regiona i dijaspore

Dečiji kamp „Srbija te zove“ treću godinu zaredom okupio je decu koja žive u srpskim enklavama na Kosovu i Metohiji, regionu i dijaspori koja, pored svakodnevnih sportskih aktivnosti, imaju priliku da uče i o istoriji Srbije, njenoj tradiciji i međusobnoj povezanosti. (Foto: NIS)

NIS otvara vrata za nove polaznike NIS Calling programa

U okviru šeste sezone programa prakse „NIS Calling“, ove godine tim NIS-a je postao bogatiji za 44 praktikanta koji su dobili priliku da prva radna iskustva i nove veštine steknu u najvećoj naftnoj kompaniji u Srbiji, i to u različitim oblastima naftne industrije. (Foto: NIS)

Još jedan veliki uspeh naše matematičke ekipe

Na 63. Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi (IMO), koja je od 9. do 16. jula održana u Oslu, u Norveškoj, članovi olimpijskog tima Republike Srbije okitili su se sa četiri medalje. (Foto: NIS)

Prva sezona obuke za mlade rafinerce

U Rafineriji nafte Pančevo danas je započela prva sezona prakse za operatere u rafineriji i Naftnim servisima NIS-a, u kojoj učestvuju učenici koji su u junu završili stručne škole u Pančevu i Zrenjaninu. Na ovaj način, NIS je nastavio da pruža šansu mladima da prve karijerne korake učine u najvećoj domaćoj naftnoj kompaniji. (Foto: NIS)

NIS dobio priznanje u oblasti upravljanja ljudskim resursima

Kompanija NIS dobila je sertifikat „Poslodavac partner“ koji konsultantska kuća SELECTIO dodeljuje organizacijama koje dostižu najviše standarde kvaliteta kada je reč o oblasti upravljanja ljudskim resursima. Sertifikat, koji se dodeljuje kroz partnerstvo organizacije HR XCEL sa SELECTIO grupom, predstavnicima NIS-a je uručen u Poslovnom centru kompanije u Beogradu. (Foto: NIS)

Postavke Narodnog muzeja u Zrenjaninu dobile novi sjaj

Kompanija NIS nastavlja da, u saradnji sa svojim partnerima, doprinosi poboljšanju energetske efikasnosti i unapređenju ekološke slike naše zemlje. Želeći da podrži rad jedne od najznačajnijih ustanova kulture u Zrenjaninu, kompanija NIS uložila je dva miliona dinara u projekat Narodnog muzeja Zrenjanin kojim je rasveta zamenjena energetski efikasnim LED osvetljenjem u prostoru stalne postavke, administrativnom delu i depoima ove ustanove kulture. (Foto: NIS)

Prva Prethodna
1/17
Poslednja Sledeća