Zanimljivosti

NIS: AgroBlue katrica za odloženo plaćanje goriva do šest meseci

Kompanija NIS i Crédit Agricole banka kreirali su novu kreditnu karticu AgroBlue za odloženo plaćanje goriva, namenjenu poljoprivrednim gazdinstvima, za kupovinu goriva na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. AgroBlue kartica omogućava odloženo plaćanje derivata, do šest meseci za iznose od 6.000 dinara i više.

NIS: Novi kabinet za vrhunske matematičare

Matematička gimnazija u Beogradu dobila je novi kabinet za informatiku, opremljen sa deset najsavremenijih računara. Opremanje, kao i adaptaciju kabineta, podržala je kompanija NIS u okviru programa „Energija znanja“. (Matematička gimnazija je jedna od pet škola u Srbiji koje su proglašene školama od nacionalnog značaja. Foto: NIS)

NIS podržao rekonstrukciju objekta u novosadskom Domu zdravlja

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i zamenik generalnog direktora NIS-a Vadim Smirnov posetili su danas Dom zdravlja „Novi Sad“ u Almaškoj ulici kojem je kompanija donirala 15 miliona dinara za nabavku savremene medicinske opreme. Podrška ovoj zdravstvenoj ustanovi je jedan od pokazatelja da kompanija NIS nastavlja da brine o dobrobiti zajednice i u 2021. godini. (Donanacija je realizovana u okviru NIS-ovog korporativnog programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“. Foto: NIS)

Kabinet za ruski jezik u Šabačkoj gimnaziji uz NIS

U Šabačkoj gimnaziji otvoren je kabinet za ruski jezik, čije je opremanje i adaptaciju podržala kompanija NIS, u okviru programa“Energija znanja“. Nova učionica je u potpunosti adaptirana i renovirana i namenjena učenicima svih smerova ove škole.

NIS i Elektronski fakultet u Nišu unapređuju obrazovanje

Kompaniji NIS dodeljena je plaketa za izvanredan doprinos u radu i razvoju Elektronskog fakulteta u Nišu, kao i radu na zajedničkim projektima u domenu novih tehnologija i digitalizacije. Dodeljeno priznanje predstavlja potvrdu dugogodišnjeg predanog rada i ulaganja NIS-a u naučne i obrazovne ustanove kroz program „Energija znanja“.

NIS podelio paketiće za decu

Ove godine više nego ranije moramo biti solidarni i misliti jedni na druge. U tom duhu, kompanija NIS i njeni zaposleni obradovali su decu iz prihvatilišta u Beogradu kojima su uručeni personalizovani paketići sa obućom, odećom i sredstvima za higijenu, kao i paketići sa slatkišima, koje su prikupili i pakovali zaposleni NIS-a.

NIS: Podrška zdravstvenim radnicima

Želeći da podrži zdravstvene radnike u borbi protiv epidemije novog korona virusa, kompanija NIS poklonila je danas 500 kompleta hirurških uniformi za zaposlene u Kliničkom centru Srbije i novoj bolnici u Batajnici. U ime kompanije NIS donaciju je predstavnicima Kliničkog centra uručio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora i direktor Funkcije za odnose sa državnim organima i korporativne komunikacije, navodi se u saopštenju ove kompanije.

NIS: Plaćanje putem mobilnog telefona

Na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji od danas je moguće platiti račun korišćenjem „IPS pokaži“ metode, odnosno pomoću mobilnog telefona sa aplikacijom u koju je integrisan IPS QR kod Narodne banke Srbije. Inovativni način plaćanja prvi put je dostupan na benzinskim stanicama i predstavlja bezbedno, brzo i jednostavno rešenje koje isključuje korišćenje platnih kartica ili gotovog novca.

NIS: Prvi digitalni Festival nauke

Festival nauke, koji se ove godine održava pod sloganom „Klikni na nauku“, počeo je danas na onlajn platformi www.festivalnauke.rs i trajaće do 20. decembra. Četrnaesti po redu Festival nauke, uslovljen situacijom izazvanom pandemijom COVID-19, svi zainteresovani posetioci sada imaju priliku da dožive u virtuelnom okruženju. Kompanija NIS je osmu godinu zaredom generalni pokrovitelj manifestacije.

NIS poklon kartice – idealan saveznik u sezoni praznika

U susret sezoni darivanja, kompanija NIS pripremila je poklon kartice u vrednosti od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara, koje kompanijama mogu poslužiti kao idealan novogodišnji poklon za zaposlene, poslovne partnere ili prijatelje. Kartice se mogu iskoristiti na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama za kupovinu svih vrsta goriva, kao i drugih proizvoda iz asortimana.

Prva Prethodna
1/11
Poslednja Sledeća