Zanimljivosti

NIS otvorio prvu samouslužnu kasu na benzinskoj stanici

Prva samouslužna kasa za plaćanje goriva otvorena je na NIS-ovoj benzinskoj stanici u „Bloku 45“ u Beogradu, čime je plaćanje goriva postalo još jednostavnije i brže. Kompanija NIS je prva implementirala ovaj sistem plaćanja goriva na domaćem tržištu, u želji da isprati rastući trend i istovremeno objedini brzinu i mogućnost samostalnog plaćanja. (Foto: NIS)

NIS obeležava 15 godina podrške lokalnim zajednicama

Kompanija NIS obeležila je u prisustvu prijatelja i partnera, 15 godina od osnivanja programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ čiji je osnovni cilj da doprinese razvoju lokalnih zajednica širom Srbije. Na svečanosti u Palati Srbija predstavljeni su rezultati 1.136 projekata koji su realizovani u 13 gradova i opština, u kojima kompanija posluje. U ove projekte kompanija NIS je ukupno uložila više od 1,7 milijardi dinara. (Foto: NIS)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece

Za gotovo 600 mališana širom Srbije obezbeđena je nova zimska oprema zahvaljujući zajedničkoj humanitarnoj akciji KK Partizan i kompanije NIS. Tople zimske jakne i obuća, plišane igračke i slatkiši, ove zime stižu do dece iz socijalno ugroženih kategorija brojnih gradova u zemlji. (Foto: NIS)

NIS: Elektrotehnička škola „Nikola Tesla“ dobila moderan kabinet za fiziku

U Elektrotehničkoj školi „Nikola Tesla“ u Beogradu svečano je otvoren novi kabinet za fiziku, čije je opremanje i adaptaciju podržala kompanija NIS u okviru svog programa „Energija znanja“. (Foto: NIS)

NIS obezbedio vozilo za distribuciju hrane Predškolskoj ustanovi Zrenjanin

Kompanija NIS nastavila je sa pružanjem podrške lokalnim zajednicama širom zemlje uručenjem novog kombi vozila za distribuciju hrane Predškolskoj ustanovi Zrenjanin. Vrednost doniranog vozila je više od četiri miliona dinara, a deo sredstava su, osim kompanije, obezbedili i zaposleni NIS-a učešćem u humanitarnoj akciji organizovanoj povodom obeležavanja Dana kompanije. (Foto: NIS)

NIS otvara vrata za mlade talente

Kompanija NIS otpočela je četvrtu sezonu NIS Energy programa u okviru koje će 23 polaznika imati priliku da napravi svoje prve korake u karijeri u timu koji čini oko 12 hiljada zaposlenih širom Srbije. Nakon završetka programa, polaznicima se otvara i mogućnost stalnog zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes. (Foto: NIS)

U susret 21. Beogradskom festivalu igre

U Nacionalnoj fondaciji za igru održana je konferencija za medije u susret 21. Beogradskom festivalu igre, kojom je najavljena jedna od posebnih predstava u okviru festivala - „Zvona i čini“. (Foto: NIS)

NIS ulaže 144,5 miliona dinara u obrazovanje i nauku

Jubilarni konkurs programa „Zajednici zajedno“ kompanija NIS posvetila je obrazovanju i nauci, u želji da motiviše mlade da stiču nova znanja i bave se naukom. Na Konkursu je za podršku izabrano čak 54 projekata osnovnih i srednjih škola u domenu osavremenjivanja nastavnog procesa i infrastrukture objekata, kao i naučno-istraživačkih organizacija i naučno-tehnoloških parkova, čiji projekti za cilj imaju unapređenje infrastrukturnih i inovacionih kapaciteta naučnih ustanova.

Počinje četvrta sezona programa NIS Energy

Kompanija NIS i ove godine pruža šansu mladim talentovanim ljudima da putem programa „NIS Energy“ učine prve karijerne korake u kompaniji. U ovom jednogodišnjem plaćenom programu mogu da učestvuju diplomci i master studenti odabranih fakulteta sa dobrim poznavanjem engleskog jezika i MS Office paketa. (Foto: NIS)

Kompanija NIS podržala nabavku opreme za medicinske ustanove u Novom Sadu

Nastojeći da pruži punu podršku radu zdravstvenih ustanova u Srbiji, kompanija NIS donirala je 15 miliona dinara za nabavku savremene medicinske opreme za odeljenja ginekologije Doma zdravlja Novi Sad i Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata u tom gradu. Među nabavljenom opremom su ginekološka stolica prilagođena pregledu osoba sa invaliditetom, dva maternal i fetal monitora, dva ultrazvučna aparata, kao i CTG aparat. (Foto: NIS)

Prva Prethodna
1/23
Poslednja Sledeća