Zanimljivosti

NIS-ov prolećni popust poljoprivrednicima

Popusti za poljoprivrednike na određeni asortman proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva za korisnike NIS Agro kartice na benzinskim stanicama NIS-a.

G-Drive Racing tim na Sajmu automobila u Beogradu

Trostruki šampion Evropske serije Le Mana u trkama izdržljivosti i tradicionalni favorit trkačkog maratona „24 časa Le Mana“ (FIA WEC) - G-Drive Racing tim predstaviće se na štandu kompanije NIS na 54. Međunarodnom salonu automobila.

Decenija NIS-ove akcije Zajednici zajedno

NIS ove godine u projekte Zajednici zajedno ulaže 114,5 miliona dinara u 12 opština i gradova Srbije.

Avio prevoz povećava potrošnju nafte

Uprkos "elektrifikacije" automobila, potražnja za naftom povećavaće se i dalje, zaključuju članice OPEK-a u svom godišnjem izveštaju.

Sa NIS-om na putu

Više od 250.000 poklona za potrošače na benzinskim stanicama NIS-a.

Teniseri i NIS za decu iz SOS dečjeg sela u Kraljevu

U sklopu priprema za meč Dejvis kupa protiv Indije koji će se održati od 14. do 16. septembra u Kraljevu srpski teniski reprezentativci družili su se sa decom SOS dečjeg sela u tom gradu.

Pančevačkim đacima savremena ekološka laboratorija

Tehnička škola „23. maj“ u Pančevu, dobila je modernu ekološku laboratoriju čije uređenje i opremanje je podržala kompanija NIS u okviru programa „Zajednici zajedno“.

Opština Žitište i NIS proslavili jubilej saradnje

NIS-ov karavan društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ kojim predstavnici kompanije obilaze gradove širom Srbije, zaustavio se danas u Žitištu. Proslavom u Domu kulture u ovoj opštini obeleženo je sedam godina saradnje kompanije NIS i Žitišta.

Grad Beograd i NIS zajedno grade Budućnost na delu

U okviru obeležavanja 10. godišnjice programa saradnje NIS-a i lokalnih zajednica u Srbiji Zajednici zajedno predstavnici Grada Beograda i NIS-a potpisali su Sporazum o saradnji kojim će biti nastavljena zajednička realizacija kapitalnih projekata koji doprinose poboljšanju kvaliteta života Beograđana.
Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a i Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda

Uskoro obavezne oznaka o biogorivima na benzinskim pumpama i novim automobilima

Na svakom pištolju za gorivo i mernom uređaju za gorivo na benzinskoj pumpama, kao i na novim vozilima od 12. oktobra ove godine treba da stoje posebne, nove oznake o udelu biogoriva. Prema pisanju Hrvatskog autokluba osim u 27 zemalja Evropske unije ove oznake će se koristiti na Islandu, u Lihtenštajnu i Norveškoj, Makedoniji, Srbiji, Švajcarskoj i Turskoj, a pitanje je hoće li se koristiti i u Velikoj Britaniji.

Prva Prethodna
1/8
Poslednja Sledeća