Zanimljivosti

Uz NIS i Mastercard zagarantovan dobitak

Svi potrošači koji se prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama opredele za plaćanje Mastercard ili Maestro platnom karticom do 10. maja dobijaju karticu sa specijalnim iznenađenjem, koja mu donosi jedan od mnogobrojnih poklona.

Vernim kupcima pomoć na putu

Kupci NISOTEC proizvoda dobijaju poklon vaučer - mogućnost da u slučaju kvara njihovog vozila dobiju besplatnu pomoć na putu.

Evropski trendovi strateškog razvoja NIS-a

Istorijat NIS-a i njegov strateški razvoj tema je o kojoj je Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a govorio postdiplomcima univerziteta Internacionalna škola menadžmenta na Bledu,

Agro nagradna igra NIS-a do 3. novembra

Za korisnike NIS agro kartice i Agro platne kartice, kupovinom evro dizela ili gasnog ulja 0,1, kao i korisnike programa lojalnosti Sa nama na putu, za kupovinu gasnog ulja 0,1 na benzinskim stanicama NIS-a uz sačuvan fiskalni račun počela je velika NIS agro nagradna igra.

Otvoren savremeni Arhivski depo NIS-a

NIS je prva kompanija u Srbiji sa jedinstvenim Arhivom, urađenim po najsavremenijim standardima u ovoj oblasti. Na ovaj način je sistematizovana i sređena arhivska građa svih pravnih prethodnika NIS-a.

NIS ulaže u školovanje mladih naftaša

U Tehničkoj školi u Zrenjaninu otvoren je, uz podršku NIS-a, savremeni kabinet za nastavu iz oblasti proizvodnje nafte i gasa i tehnike bušenja.

G-Drive Diesel se toči na Gazprom pumpama

Počela je prodaja premijum dizel gorivo G-Drive Diesel na svim Gazprom benzinskim stanicama u Srbiji. NIS u narednom periodu planira plasman goriva G-Drive Diesel i na Gazprom benzinske stanice u regionu.

„Zajednici zajedno“ osmi put

U okviru korporativnog programa „Zajednici zajedno“ NIS će ove ogodine podržati ukupno 106 projekata sa 110,5 miliona dinara u gradovima i opštinama u kojima kompanija ostvaruje svoju delatnost: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi, Novom Bečeju, Žitištu, Kanjiži i Srbobranu.

NIS-u zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu

Kompanija NIS je dobitnik dve zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu, koje su joj uručene na svečanosti prilikom obeležavanja godišnjice ove prestižne obrazovne ustanove.

Bolja budućnost za mlade Zapadnog Balkana

NIS podržao konferenciju Bolja budućnost za mlade Zapadnog Balkana u u Evropskom parlamentu u Briselu.

Prva Prethodna
1/5
Poslednja Sledeća