Zanimljivosti

NIS podelio paketiće za decu

Ove godine više nego ranije moramo biti solidarni i misliti jedni na druge. U tom duhu, kompanija NIS i njeni zaposleni obradovali su decu iz prihvatilišta u Beogradu kojima su uručeni personalizovani paketići sa obućom, odećom i sredstvima za higijenu, kao i paketići sa slatkišima, koje su prikupili i pakovali zaposleni NIS-a.

NIS: Podrška zdravstvenim radnicima

Želeći da podrži zdravstvene radnike u borbi protiv epidemije novog korona virusa, kompanija NIS poklonila je danas 500 kompleta hirurških uniformi za zaposlene u Kliničkom centru Srbije i novoj bolnici u Batajnici. U ime kompanije NIS donaciju je predstavnicima Kliničkog centra uručio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora i direktor Funkcije za odnose sa državnim organima i korporativne komunikacije, navodi se u saopštenju ove kompanije.

NIS: Plaćanje putem mobilnog telefona

Na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji od danas je moguće platiti račun korišćenjem „IPS pokaži“ metode, odnosno pomoću mobilnog telefona sa aplikacijom u koju je integrisan IPS QR kod Narodne banke Srbije. Inovativni način plaćanja prvi put je dostupan na benzinskim stanicama i predstavlja bezbedno, brzo i jednostavno rešenje koje isključuje korišćenje platnih kartica ili gotovog novca.

NIS: Prvi digitalni Festival nauke

Festival nauke, koji se ove godine održava pod sloganom „Klikni na nauku“, počeo je danas na onlajn platformi www.festivalnauke.rs i trajaće do 20. decembra. Četrnaesti po redu Festival nauke, uslovljen situacijom izazvanom pandemijom COVID-19, svi zainteresovani posetioci sada imaju priliku da dožive u virtuelnom okruženju. Kompanija NIS je osmu godinu zaredom generalni pokrovitelj manifestacije.

NIS poklon kartice – idealan saveznik u sezoni praznika

U susret sezoni darivanja, kompanija NIS pripremila je poklon kartice u vrednosti od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara, koje kompanijama mogu poslužiti kao idealan novogodišnji poklon za zaposlene, poslovne partnere ili prijatelje. Kartice se mogu iskoristiti na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama za kupovinu svih vrsta goriva, kao i drugih proizvoda iz asortimana.

Norveška: Cene električne energije u minusu

Cene električne energije u delovima Norveške po drugi put u istoriji su prošle nedelje pale ispod nule, a stanovnici južne Norveške su “plaćeni” za njeno korišćenje, jer proizvođači imaju obavezu da plate prodaju električne energije kada su cene negativne.

Novi program “NIS Energy” za diplomce i master studente

“Nis Energy” je jednogodišnji, plaćeni program NIS-a namenjen motivisanim mladim kandidatima koji svojim idejama mogu da pruže novu energiju kompaniji, a ujedno dobiju šansu da uče i razvijaju se u jednom od najvećih energetskih sistema u regionu

Potpisani ugovori o stipendiranju srednjoškolaca

Direktorka preduzeća Elektromreže Srbije Jelena Matejić potpisala je danas ugovore o stipendiranju sa 10 učenika srednjih škola, smera elektrotehničar energetike.

Nova sanitetska vozila za zdravstvene ustanove

Predstavnicima više zdravstvenih ustanova širom Srbije dodeljena su sanitetska vozila koji će im značajno olakšati rad. Deo vozila nabavljen je iz sredstava prikupljenih po osnovu oportuniteta, a deo su donacija kompanije NIS.

NIS-u šampionski pehar novosadskog sajma

Šampionski pehar Poljoprivrednog sajma nova potvrda najvišeg kvaliteta NISOTEC proizvoda.
Nagrađeni na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Prva Prethodna
1/31
Poslednja Sledeća