Zanimljivosti

Norveška: Cene električne energije u minusu

Cene električne energije u delovima Norveške po drugi put u istoriji su prošle nedelje pale ispod nule, a stanovnici južne Norveške su “plaćeni” za njeno korišćenje, jer proizvođači imaju obavezu da plate prodaju električne energije kada su cene negativne.

Novi program “NIS Energy” za diplomce i master studente

“Nis Energy” je jednogodišnji, plaćeni program NIS-a namenjen motivisanim mladim kandidatima koji svojim idejama mogu da pruže novu energiju kompaniji, a ujedno dobiju šansu da uče i razvijaju se u jednom od najvećih energetskih sistema u regionu

Potpisani ugovori o stipendiranju srednjoškolaca

Direktorka preduzeća Elektromreže Srbije Jelena Matejić potpisala je danas ugovore o stipendiranju sa 10 učenika srednjih škola, smera elektrotehničar energetike.

Nova sanitetska vozila za zdravstvene ustanove

Predstavnicima više zdravstvenih ustanova širom Srbije dodeljena su sanitetska vozila koji će im značajno olakšati rad. Deo vozila nabavljen je iz sredstava prikupljenih po osnovu oportuniteta, a deo su donacija kompanije NIS.

NIS-u šampionski pehar novosadskog sajma

Šampionski pehar Poljoprivrednog sajma nova potvrda najvišeg kvaliteta NISOTEC proizvoda.
Nagrađeni na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

NIS podržao 13. Srpsku fizičku olimpijadu za učenike srednjih škola

Kompanija NIS je ove, kao i prethodnih šest godina, podržala organizaciju Srpske fizičke olimpijade za učenike srednjih škola. Na ovogodišnjoj, 13. Srpskoj fizičkoj olimpijadi, učestvovao je 21 najbolji mladi fizičar iz škola iz cele Srbije.

NIS podržao otvaranje „pametne učionice“ za ruski jezik u Smederevskoj Palanci

U Osnovnoj školi „Olga Milošević“ u Smederevskoj Palanci svečano je otvorena „pametna učionica“ za ruski jezik, čije je opremanje i adaptaciju podržala kompanija NIS u okviru svog korporativnog programa „Energija znanja“.

Održana Srpska matematička olimpijada za učenike srednjih škola, uz podršku NIS-a

Srpska matematička olimpijada za učenike srednjih škola u 2018/2019. školskoj godini održana je u periodu od 5-6. aprila 2019. godine. Kompanija NIS je i ove, kao i proteklih 6 godina, podržala organizaciju srpske matematičke olimpijade, na kojoj je ove godine učestvovalo 34 učenika.

NIS-ov prolećni popust poljoprivrednicima

Popusti za poljoprivrednike na određeni asortman proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva za korisnike NIS Agro kartice na benzinskim stanicama NIS-a.

NIS dobitnik Grand Prix priznanja 54. Međunarodnog salona automobila

Kompanija NIS dobitnik je prestižnog Grand Prix priznanja koje najuspešnijim učesnicima i izlagačima 54. Međunarodnog salona automobila u Beogradu tradicionalno dodeljuje stručni žiri Beogradskog sajma.

Prva Prethodna
1/30
Poslednja Sledeća