Zanimljivosti

NIS-u nagrada Kapetan Miša Anastasijević

Priznanje Kapetan Miša Anastasijević NIS je dobio za najbolju korporativnu odgovornost.

Nagrade kupcima NISOTEC proizvoda

Kupovinom prozvoda iz asortimana NISOTEC palete potrošači ovog NIS-ovog brenda sintetičkog ili polusintetičkog motornog ulja za putnička vozila stiču pravo učešća u nagradnoj igri.

Zagarantovan dobitak uz NIS Agro karticu

Za nastupajuću jesenju sezonu poljoprivrednih radova NIS je za korisnike kompanijske Agro kartice, uz niže cene visokokvalitetnog goriva domaće proizvodnje, motornog ulja i robe široke potrošnje, pripremio specijalna iznenađenja na NIS Petrol benzinskim stanicama.

Lavrov: Rusija je spremna za energetsku saradnju sa Saudijskom Arabijom

Ruski ministar spoljnih poslova, Sergej Lavrov rekao je u Džedi da je njegova zemlja zainteresovana za zajedničke projekte sa Rijadom u raznim sektorima.

Pokloni uz NISOTEC proizvode

U saradnju sa Gazelakomercom NIS je pripremio posebno iznenađenje za korisnike NISOTEC proizvoda.

Budući NIS-ovci na testu praktičnog znanja

Završena još jedna stručna praksa stipendista NIS-a. Osim što su se detaljnije upoznali sa procesima rada u Kompaniji, imali su priliku da se bolje upoznaju i zbliže sa budućim kolegama.

Prijavljivanje na NIS-ov konkurs Zajednici zajedno do 8. septembra

Na konkurs Zajednici zajedno, kojim je je obuhvaćeno pet oblasti: ekologija, nauka/obrazovanje, javno zdravlje, socijalna zaštita, kultura i sport organizacije civilnog društva, javne ustanove, neprofitne organizacije iz 11 gradova i opština u kojima NIS posluje mogu se prijaviti do 8. septembra.

NISOTEC proizvodi jeftiniji do kraja avgusta

Sve potrošače na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji očekuje do 30 odsto popusta za više od 30 artikala iz asortimana NISOTEC ulja i maziva.

Konkurs NIS-a za projekte u lokalnim zajednicama

NIS je raspisao deveti konkurs za finansiranje projekata u 11 lokalnih zajednica u okviru programa Zajednici zajedno.

Veliki letnji popust na NISOTEC proizvode

Na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji NIS daje 30 odsto popusta za više od 30 artikala iz asortimana NISOTEC ulja i maziva.

Prva Prethodna
1/6
Poslednja Sledeća