Zanimljivosti

Otvoren XXI Međunarodni mini basket festival „Rajko Žižić“, uz podršku NIS-a

Međunarodni mini basket festival „Rajko Žižić“, koji se održava 21. put, svečano je otvoren u hali broj 3 Beogradskog sajma. Festival kojim se čuva sećanje na košarkaškog velikana i koji okuplja buduće zvezde naše košarke, traje od 13. do 15. januara, u organizaciji Udruženja „Mini basket Srbija“ pri Košarkaškom savezu Srbije, pod generalnim pokroviteljstvom kompanije NIS.

NIS dodelio poklon pakete prvorođenim bebama u Kruševcu

Kompanija NIS je pod okriljem nacionalne kampanje „Da se nove nade rode“ uručila 225 poklon paketa za bebe koje su se prve rodile u 2023. godini u porodilištima u 15 gradova širom Srbije. Imajući u vidu da je porodilište Opšte bolnice u Kruševcu jedna od ustanova koje su obuhvaćene ovom novogodišnjom akcijom, novim nadama je u znak dobrodošlice uručeno 15 poklon paketa za provorođene bebe u ovom gradu. (Porodilište Opšte bolnice u Kruševcu. Foto: NIS)

NIS: Paketići za 225 prvorođenih beba u novoj 2023. godini

Kompanija NIS donira 225 poklon paketa za prvorođene bebe u 2023. godini. Ova kompanija obradovaće po 15 prvorođenih dečaka i devojčica u 15 gradova Srbije koji su prvi rođeni u novoj godini.
(Dostava paketića za bebe u Pirotu. Foto: NIS)

Nastavak kampanje „Da se nove nade rode“

Novogodišnji praznici su pravo vreme za darivanje, tako da je kompanija NIS obezbedila 225 poklon paketa za bebe koje će se roditi u 15 porodilišta u Srbiji. Poklon pakete, koji sadrže artikle domaćih proizvođača, a koji su neophodni majkama i bebama po izlasku iz porodilišta, u prvim danima 2023. godine dobiće po 15 prvorođenih beba u 15 gradova širom Srbije. (Foto: Zdravstveni Centar Vranje, izvor: NIS)

Decenija NIS-ovog programa „Energija znanja“

U Palati Srbija u Beogradu održana je svečanost tokom koje je kompanija NIS prisutnima predstavila rezultate dugogodišnjeg ulaganja u mlade talente, obrazovanje i nauku u Srbiji i na kojoj je obeležen vredan jubilej - desetogodišnjica NIS-ovog programa „Energija znanja“. NIS je putem ovog, kao i kroz druge društveno odgovorne programe, pokroviteljstva i donacije, u oblast obrazovanja i nauke od 2009. godine do danas uložio oko 6,3 miliona evra. (Foto: NIS)

Uspostavljena saradnja između NIS-a i Matematičkog fakulteta u Beogradu

Kompanija NIS nastavila je da proširuje krug partnera među obrazovnim institucijama uspostavljanjem saradnje sa Matematičkim fakultetom Univerziteta u Beogradu. Saradnja, koja će se odvijati u okviru NIS-ovog programa „Energija znanja“, podrazumeva povezivanje naučnog rada fakulteta sa poslovnim aktivnostima kompanije.
(Snežana Lakićević, savetnica zamenika generalnog direktora NIS-a i Prof. dr Zoran Rakić, dekan Matematičkog fakulteta. Foto: NIS)

NIS i SOS Dečija sela Srbija pružaju podršku mladima u traženju posla

Kompanija NIS i SOS Dečija sela Srbija organizovali su ciklus edukativnih radionica čiji je cilj bio pružanje podrške mladima u osamostaljivanju i sticanju praktičnog znanja, značajnog za pronalazak odgovarajućeg posla. NIS je i prošle godine bio deo programa „YouthCan!“ SOS Dečijih sela Srbija, u okviru koga se realizuju ove radionice. (Foto: NIS)

Treća sezona programa „NIS Energy“

Svi master studenti i diplomci izabranih fakulteta koji žele da započnu karijeru u kompaniji NIS imaju priliku da se prijave na konkurs za treću sezonu programa pod nazivom „NIS Energy“ do 15. novembra 2022. godine. Uslov za učešće je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, da odlično poznaju MS office paket, kao i znanje engleskog jezika

Uz podršku NIS-a modernizovan sistem grejanja u vrtiću „Kolibri“ u Kikindi

Kompanija NIS je, u okviru programa „Zajednici zajedno 2021“, modernizovala sistem grejanja u vrtiću „Kolibri“ koji se nalazi u sklopu predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ u Kikindi. Ovaj projekat, čija je vrednost više od 3,4 miliona dinara, doprineće smanjenju potrošnje gasa, povećanju bezbednosti korisnika i energetske efikasnosti objekta. (Foto: NIS)

NIS pruža novu priliku mladim stručnjacima

Vođena idejom da su mladi stručnjaci nova energija i pokretači daljeg razvoja, kompanija NIS započela je treću sezonu programa „NIS Energy“ koji pruža priliku master studentima i diplomcima odabranih fakulteta da unaprede svoja znanja i zaposle se u NIS-u.

Prva Prethodna
1/19
Poslednja Sledeća