Zanimljivosti

Počinje četvrta sezona programa NIS Energy

Kompanija NIS i ove godine pruža šansu mladim talentovanim ljudima da putem programa „NIS Energy“ učine prve karijerne korake u kompaniji. U ovom jednogodišnjem plaćenom programu mogu da učestvuju diplomci i master studenti odabranih fakulteta sa dobrim poznavanjem engleskog jezika i MS Office paketa. (Foto: NIS)

Kompanija NIS podržala nabavku opreme za medicinske ustanove u Novom Sadu

Nastojeći da pruži punu podršku radu zdravstvenih ustanova u Srbiji, kompanija NIS donirala je 15 miliona dinara za nabavku savremene medicinske opreme za odeljenja ginekologije Doma zdravlja Novi Sad i Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata u tom gradu. Među nabavljenom opremom su ginekološka stolica prilagođena pregledu osoba sa invaliditetom, dva maternal i fetal monitora, dva ultrazvučna aparata, kao i CTG aparat. (Foto: NIS)

Savremeni sistem za grejanje u predškolskoj ustanovi u Čačku

Nastavljajući sa brigom o zajednici, a posebno njenim najmlađim članovima, kompanija NIS realizovala je još jedan važan projekat. Vrtić „Kolibri“, koji je sastavni deo Predškolske ustanove „Moje detinjstvo“ u Čačku, uz pomoć kompanije NIS i Grada Čačka, dobio je novi kotao za grejanje, čime je prešao na energetski efikasniji i ekološki prihvatljiviji sistem grejanja, budući da je prethodni kotao na lož ulje zamenjen savremenim kotlom na gas. (Foto: NIS)

NIS podržao obnovu tri dečja igrališta u opštini Kanjiža

Nastavljajući da brine o zajednici u kojoj posluje, kao i o dobrobiti njenih članova, kompanija NIS podržala je obnovu tri dečja igrališta u naseljima opštine Kanjiža. Ovaj projekat, vredan dva miliona dinara, realizovan je u saradnji sa Udruženjem građana „LandART“ iz Kanjiže. (Foto: NIS)

Podrška kompanije NIS Domu zdravlja Niš

Kompanija NIS nastavila je sa pružanjem podrške zdravstvenim ustanovama u našoj zemlji, u okviru koje je nabavljena savremena medicinska oprema i za potrebe Doma zdravlja Niš. Služba za zdravstvenu zaštitu žena ove ustanove dobila je novi ultrazvučni aparat vredan 5 miliona dinara. (Foto: NIS)

NIS podržao boravak dece u Košarkaškom kampu u Ivanjici

Kompanija NIS podržala je međunarodni Košarkaški kamp „Kasta“ u kojem će ove godine boraviti oko 1.000 učesnika, među kojima i 60 dece sa Kosova i Metohije. Ovaj kamp organizuje Udruženje za dečji sport, rekreaciju i edukaciju „Kasta“, pod pokroviteljstvom Košarkaškog saveza Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije. (Foto: NIS)

Druga sezona prakse za operatere u Rafineriji i Naftnim servisima NIS-a

U Rafineriji nafte Pančevo i Naftnim servisima kompanije NIS počela je druga sezona prakse za operatere. Učešće u programu omogućeno je učenicima stručnih škola iz Pančeva i Zrenjanina sa kojima NIS ostvaruje višegodišnju stratešku saradnju putem korporativnog programa „Energija znanja“. (Foto: NIS)

NIS i sportski kamp „Srbija te zove“ okupili više od 200 dece iz celog sveta

Sportski kamp „Srbija te zove“, koji organizuje Udruženje „Sportstars“, održava se od 1. do 11. avgusta u Domu učenika srednjih škola „Patrijarh Pavle“ u Beogradu. Ovaj kamp četvrtu godinu zaredom okuplja decu iz srpskih enklava na Kosovu i Metohiji, regiona i dijaspore koja, pored svakodnevnih sportskih aktivnosti, uče i o istoriji Srbije i posećuju znamenitosti našeg glavnog grada. (Foto: NIS)

Vеliki uspеh tima Srbijе na Mеđunarodnoj hеmijskoj olimpijadi

Članovi еkipе Srbijе ostvarili su vеoma zapažеn uspеh na 55. Mеđunarodnoj hеmijskoj olimpijadi, koja jе održana od 16-25. jula u Cirihu, Švajcarska. Tri medalje i pohvalnica, potvrda su visokog plasmnana tima Srbije na ovom međunarodnom takmičenju, na kome je učestvovalo 348 takmičara iz 89 zemalja. (Foto: Srpsko hemijsko društvo)

Kompanija NIS nastavila sa podrškom opštini Srbobran

Kompanija NIS nastavila je sa pružanjem podrške zdravstvenim ustanovama koje se bave reproduktivnim zdravljem u našoj zemlji, u okviru koje je nabavljena savremena medicinska oprema za potrebe Doma zdravlja „Dr Đorđe Bastić“ u Srbobranu vredna četiri miliona dinara. (Foto: NIS)

Prva Prethodna
1/22
Poslednja Sledeća