Zanimljivosti

NIS-u šampionski pehar novosadskog sajma

Šampionski pehar Poljoprivrednog sajma nova potvrda najvišeg kvaliteta NISOTEC proizvoda.
Nagrađeni na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

NIS podržao 13. Srpsku fizičku olimpijadu za učenike srednjih škola

Kompanija NIS je ove, kao i prethodnih šest godina, podržala organizaciju Srpske fizičke olimpijade za učenike srednjih škola. Na ovogodišnjoj, 13. Srpskoj fizičkoj olimpijadi, učestvovao je 21 najbolji mladi fizičar iz škola iz cele Srbije.

NIS podržao otvaranje „pametne učionice“ za ruski jezik u Smederevskoj Palanci

U Osnovnoj školi „Olga Milošević“ u Smederevskoj Palanci svečano je otvorena „pametna učionica“ za ruski jezik, čije je opremanje i adaptaciju podržala kompanija NIS u okviru svog korporativnog programa „Energija znanja“.

Održana Srpska matematička olimpijada za učenike srednjih škola, uz podršku NIS-a

Srpska matematička olimpijada za učenike srednjih škola u 2018/2019. školskoj godini održana je u periodu od 5-6. aprila 2019. godine. Kompanija NIS je i ove, kao i proteklih 6 godina, podržala organizaciju srpske matematičke olimpijade, na kojoj je ove godine učestvovalo 34 učenika.

NIS-ov prolećni popust poljoprivrednicima

Popusti za poljoprivrednike na određeni asortman proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva za korisnike NIS Agro kartice na benzinskim stanicama NIS-a.

NIS dobitnik Grand Prix priznanja 54. Međunarodnog salona automobila

Kompanija NIS dobitnik je prestižnog Grand Prix priznanja koje najuspešnijim učesnicima i izlagačima 54. Međunarodnog salona automobila u Beogradu tradicionalno dodeljuje stručni žiri Beogradskog sajma.

G-Drive Racing tim na Sajmu automobila u Beogradu

Trostruki šampion Evropske serije Le Mana u trkama izdržljivosti i tradicionalni favorit trkačkog maratona „24 časa Le Mana“ (FIA WEC) - G-Drive Racing tim predstaviće se na štandu kompanije NIS na 54. Međunarodnom salonu automobila.

Decenija NIS-ove akcije Zajednici zajedno

NIS ove godine u projekte Zajednici zajedno ulaže 114,5 miliona dinara u 12 opština i gradova Srbije.

Avio prevoz povećava potrošnju nafte

Uprkos "elektrifikacije" automobila, potražnja za naftom povećavaće se i dalje, zaključuju članice OPEK-a u svom godišnjem izveštaju.

Sa NIS-om na putu

Više od 250.000 poklona za potrošače na benzinskim stanicama NIS-a.

Prva Prethodna
1/9
Poslednja Sledeća