Zanimljivosti

NIS na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Kompanija NIS i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu gde predstavlja svoje napore i ostvarenja u oblasti održivog razvoja. Na najvažnijem agro-biznis događaju Regiona, u Master hali Novosadskog sajma, biće predstavljene aktivnosti putem kojih NIS doprinosi unapređenju zaštite životne sredine i ublažavanju klimatskih promena. (Foto: NIS)

Osma sezona programa „NIS Calling“

Priliku za praksu u NIS-u, jednom od najatraktivnijih poslodavaca za mlade u Srbiji dobija novih 30 studenata završnih godina fakulteta i master studija. Za sve kandidate koji žele da steknu nova znanja i veštine u različitim oblastima naftne industrije, NIS je pripremio plaćen i fleksibilan program „NIS Calling“ od 480 radnih sati prakse. Ove sate studenti mogu da rasporede tokom četiri meseca, u zavisnosti od obaveza na fakultetu i planova za leto. (Foto: NIS)

Univerzitet odbrane i kompanija NIS uspostavili saradnju

Univerzitet odbrane u Beogradu i kompanija NIS potpisali su Memorandum o saradnji u oblasti obrazovanja, istraživanja i transfera znanja. Cilj saradnje je uspostavljanje partnerskih odnosa koji mogu značajno da doprinesu povezivanju naučnog, obrazovnog i stručnog rada Univerziteta sa poslovnim aktivnostima NIS-a. (Foto: NIS)

Nova nagrada za program „Zajednici zajedno“

Kompanija NIS dobitnik je prestižnog priznanja „Dobročinitelj“za kontinuirani doprinos zajednici putem programa „Zajednici zajedno“, jednog od najznačajnijih društveno odgovornih programa u Republici Srbiji, koji NIS realizuje već 15 godina. (Foto: NIS)

Prema mišljenju mladih NIS lider u poslovanju na tržištu Srbije

Studentska organizacija AIESEC Srbija predstavila je danas rezultate istraživanja Youth Speak Voice (Glas mladih Srbije), koje je pokazalo da je kompanija NIS među studentima prepoznata kao lider po pitanju poslovanja na tržištu u našoj zemlji. (Foto: NIS)

Više od 60 studenata započelo praksu u NIS-u

Kompanija NIS, kao jedan od poslodavaca sa najvećom ponudom prilika za mlade, pokrenula je novi program studentske prakse. Program je pokrenut u saradnji sa devet fakulteta u Srbiji sa kojima kompanija neguje dugogodišnje strateško partnerstvo i trajaće dve nedelje. (Foto: NIS)

Kopaonik biznis forum i pitanje rodne ravnopravnosti

Na panelu „Rodna ravnopravnost za društveni i ekonomski razvoj“koji je danas održan na Kopaonik biznis forumu ocenjeno je da rodnu ravnopravnost ne treba doživljavati kao borbu žena da ostvare veća prava na štetu muškaraca, već kao put u zajedničku prosperitetniju budućnost. Ukazano je i na to da do promena ne dolazi spontano, ali ni da direktive nisu put kojim se može ostvariti napredak u pogledu ravnopravnosti, već da je potreban aktivan i konstantan dijalog šire društvene zajednice. (Foto: NIS)

NIS otvorio prvu samouslužnu kasu na benzinskoj stanici

Prva samouslužna kasa za plaćanje goriva otvorena je na NIS-ovoj benzinskoj stanici u „Bloku 45“ u Beogradu, čime je plaćanje goriva postalo još jednostavnije i brže. Kompanija NIS je prva implementirala ovaj sistem plaćanja goriva na domaćem tržištu, u želji da isprati rastući trend i istovremeno objedini brzinu i mogućnost samostalnog plaćanja. (Foto: NIS)

NIS obeležava 15 godina podrške lokalnim zajednicama

Kompanija NIS obeležila je u prisustvu prijatelja i partnera, 15 godina od osnivanja programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ čiji je osnovni cilj da doprinese razvoju lokalnih zajednica širom Srbije. Na svečanosti u Palati Srbija predstavljeni su rezultati 1.136 projekata koji su realizovani u 13 gradova i opština, u kojima kompanija posluje. U ove projekte kompanija NIS je ukupno uložila više od 1,7 milijardi dinara. (Foto: NIS)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece

Za gotovo 600 mališana širom Srbije obezbeđena je nova zimska oprema zahvaljujući zajedničkoj humanitarnoj akciji KK Partizan i kompanije NIS. Tople zimske jakne i obuća, plišane igračke i slatkiši, ove zime stižu do dece iz socijalno ugroženih kategorija brojnih gradova u zemlji. (Foto: NIS)

Prva Prethodna
1/24
Poslednja Sledeća