Zanimljivosti

Teniseri i NIS za decu iz SOS dečjeg sela u Kraljevu

U sklopu priprema za meč Dejvis kupa protiv Indije koji će se održati od 14. do 16. septembra u Kraljevu srpski teniski reprezentativci družili su se sa decom SOS dečjeg sela u tom gradu.

Pančevačkim đacima savremena ekološka laboratorija

Tehnička škola „23. maj“ u Pančevu, dobila je modernu ekološku laboratoriju čije uređenje i opremanje je podržala kompanija NIS u okviru programa „Zajednici zajedno“.

Opština Žitište i NIS proslavili jubilej saradnje

NIS-ov karavan društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ kojim predstavnici kompanije obilaze gradove širom Srbije, zaustavio se danas u Žitištu. Proslavom u Domu kulture u ovoj opštini obeleženo je sedam godina saradnje kompanije NIS i Žitišta.

Grad Beograd i NIS zajedno grade Budućnost na delu

U okviru obeležavanja 10. godišnjice programa saradnje NIS-a i lokalnih zajednica u Srbiji Zajednici zajedno predstavnici Grada Beograda i NIS-a potpisali su Sporazum o saradnji kojim će biti nastavljena zajednička realizacija kapitalnih projekata koji doprinose poboljšanju kvaliteta života Beograđana.
Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a i Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda

Uskoro obavezne oznaka o biogorivima na benzinskim pumpama i novim automobilima

Na svakom pištolju za gorivo i mernom uređaju za gorivo na benzinskoj pumpama, kao i na novim vozilima od 12. oktobra ove godine treba da stoje posebne, nove oznake o udelu biogoriva. Prema pisanju Hrvatskog autokluba osim u 27 zemalja Evropske unije ove oznake će se koristiti na Islandu, u Lihtenštajnu i Norveškoj, Makedoniji, Srbiji, Švajcarskoj i Turskoj, a pitanje je hoće li se koristiti i u Velikoj Britaniji.

Jeftinija NISOTEC maziva

Kompanija NIS obezbedila je posebne pogodnosti prilikom kupovine proizvoda iz asortimana NISOTEC ulja i maziva na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji.

Panamski kanal ubrzava put američkim tankerima sa LNG

Put tankera sa američkim LNG kroz Panamski kanal, koji je 2016. godine reskonstruisan, radi primanja velikih tankera za tečni gas, deset dana je kraći nego kroz Suec.

NIS nagrađuje kupce NISOTEC proizvoda

Korisnici ulja i maziva NISOTEC brenda kompanije NIS i ove godine imaju mogućnost da osvoje vrednu nagradu - NIS karticu za gorivo u vrednosti od 50 litara goriva.

Sipaš G-Drive – sledi nagrada

Premijum G-Drive goriva kompanije NIS “vode” na svetsko prvenstvo u fudbalu.

Decu Čačka obradovali naftaši

Čačak dobio dečije igralište i teretanu na otvorenom uz podršku NIS-a.