Zanimljivosti

NIS obezbedio vozilo za distribuciju hrane Predškolskoj ustanovi Zrenjanin

Kompanija NIS nastavila je sa pružanjem podrške lokalnim zajednicama širom zemlje uručenjem novog kombi vozila za distribuciju hrane Predškolskoj ustanovi Zrenjanin. Vrednost doniranog vozila je više od četiri miliona dinara, a deo sredstava su, osim kompanije, obezbedili i zaposleni NIS-a učešćem u humanitarnoj akciji organizovanoj povodom obeležavanja Dana kompanije. (Foto: NIS)

NIS otvara vrata za mlade talente

Kompanija NIS otpočela je četvrtu sezonu NIS Energy programa u okviru koje će 23 polaznika imati priliku da napravi svoje prve korake u karijeri u timu koji čini oko 12 hiljada zaposlenih širom Srbije. Nakon završetka programa, polaznicima se otvara i mogućnost stalnog zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes. (Foto: NIS)

U susret 21. Beogradskom festivalu igre

U Nacionalnoj fondaciji za igru održana je konferencija za medije u susret 21. Beogradskom festivalu igre, kojom je najavljena jedna od posebnih predstava u okviru festivala - „Zvona i čini“. (Foto: NIS)

NIS ulaže 144,5 miliona dinara u obrazovanje i nauku

Jubilarni konkurs programa „Zajednici zajedno“ kompanija NIS posvetila je obrazovanju i nauci, u želji da motiviše mlade da stiču nova znanja i bave se naukom. Na Konkursu je za podršku izabrano čak 54 projekata osnovnih i srednjih škola u domenu osavremenjivanja nastavnog procesa i infrastrukture objekata, kao i naučno-istraživačkih organizacija i naučno-tehnoloških parkova, čiji projekti za cilj imaju unapređenje infrastrukturnih i inovacionih kapaciteta naučnih ustanova.

Počinje četvrta sezona programa NIS Energy

Kompanija NIS i ove godine pruža šansu mladim talentovanim ljudima da putem programa „NIS Energy“ učine prve karijerne korake u kompaniji. U ovom jednogodišnjem plaćenom programu mogu da učestvuju diplomci i master studenti odabranih fakulteta sa dobrim poznavanjem engleskog jezika i MS Office paketa. (Foto: NIS)

Kompanija NIS podržala nabavku opreme za medicinske ustanove u Novom Sadu

Nastojeći da pruži punu podršku radu zdravstvenih ustanova u Srbiji, kompanija NIS donirala je 15 miliona dinara za nabavku savremene medicinske opreme za odeljenja ginekologije Doma zdravlja Novi Sad i Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata u tom gradu. Među nabavljenom opremom su ginekološka stolica prilagođena pregledu osoba sa invaliditetom, dva maternal i fetal monitora, dva ultrazvučna aparata, kao i CTG aparat. (Foto: NIS)

Savremeni sistem za grejanje u predškolskoj ustanovi u Čačku

Nastavljajući sa brigom o zajednici, a posebno njenim najmlađim članovima, kompanija NIS realizovala je još jedan važan projekat. Vrtić „Kolibri“, koji je sastavni deo Predškolske ustanove „Moje detinjstvo“ u Čačku, uz pomoć kompanije NIS i Grada Čačka, dobio je novi kotao za grejanje, čime je prešao na energetski efikasniji i ekološki prihvatljiviji sistem grejanja, budući da je prethodni kotao na lož ulje zamenjen savremenim kotlom na gas. (Foto: NIS)

NIS podržao obnovu tri dečja igrališta u opštini Kanjiža

Nastavljajući da brine o zajednici u kojoj posluje, kao i o dobrobiti njenih članova, kompanija NIS podržala je obnovu tri dečja igrališta u naseljima opštine Kanjiža. Ovaj projekat, vredan dva miliona dinara, realizovan je u saradnji sa Udruženjem građana „LandART“ iz Kanjiže. (Foto: NIS)

Podrška kompanije NIS Domu zdravlja Niš

Kompanija NIS nastavila je sa pružanjem podrške zdravstvenim ustanovama u našoj zemlji, u okviru koje je nabavljena savremena medicinska oprema i za potrebe Doma zdravlja Niš. Služba za zdravstvenu zaštitu žena ove ustanove dobila je novi ultrazvučni aparat vredan 5 miliona dinara. (Foto: NIS)

NIS podržao boravak dece u Košarkaškom kampu u Ivanjici

Kompanija NIS podržala je međunarodni Košarkaški kamp „Kasta“ u kojem će ove godine boraviti oko 1.000 učesnika, među kojima i 60 dece sa Kosova i Metohije. Ovaj kamp organizuje Udruženje za dečji sport, rekreaciju i edukaciju „Kasta“, pod pokroviteljstvom Košarkaškog saveza Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije. (Foto: NIS)