Komunikacije

„Molekuli slobode” – pesnička propaganda izvoza američkog gasa

Američko Ministarstvo energetike nastoji po svaku cenu, koja prelazi čak i u karikaturu, da opravda pritisak na svoje političke prijatelje da kupuju američki gas.

NIS - TOP SERBIAN BRAND u oblasti energetike

NIS je dobitnik je nagrade TOP SERBIAN BRANDS za najbolji korporativni brend u kategoriji „energetika“ po izoru građana omiljene srpske kompanije i brendova za 2018. godinu.
Foto: u ime NIS-a nagradu je primio Petar Đurić, direktor Sektora za upravljanje brendovima

NIS Agro kartica na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

NIS na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu predstavlja prednosti korišćenja NIS Agro kartice.

Novi program studentske prakse u NIS-u

NIS je pokrenuo novi program pod nazivom NIS Calling kako bi studentima obezbedio više fleksibilnosti tokom prakse i sticanja prvih radnih iskustava u ovoj kompaniji.

Gradski centar za socijalni rad dobio prvi Kol centar uz podršku NIS-a

U prostorijama Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu svečano je otvoren prvi Kol centar namenjen informisanju građana u domenu socijalne i porodične pravne zaštite.

NIS postavio nove standarde digitalnog wellbeing-a

Ljudi na prvom mestu u doba Četvrte industrijske revolucije

Sinergija upravljanja biznisom i ljudskim resursima

Strateška uloga ljudskih resursa u uspehu biznisa u vremenu Četvrte industrijske revolucije tema je V međunarodne NIS HR konferencije E-Being@Work.

Digitalizacija razvojna šansa energetske industrije

Održan panel kompanije NIS na Kopaonik biznis forumu. Panelisti su izneli svoja mišljenja na temu globalnih trendova u oblasti digitalizacije i promena koje ona nosi na svetskom, ali i lokalnom nivou. Istovremeno govorili su i o tome na koji način Četvrta industrijska revolucija menja različite grane privrede sa posebnim osvrtom na energetsku industriju.

NIS nastavlja da neguje sportske vrednosti među najmlađima

Đaci Osnovne škole Đuro Strugar družili se sa košarkašima Partizana i fudbalerima Crvene zvezde uz podršku NIS-a, kompanije koja je pokrenula niz akcija da bi među decom promovisala sportske vrednosti, zdrav način života, ali i toleranciju i prijateljsko druženje.