Nielsen Norman grupa svrstala interni portal NIS-a u “best cases”

BM

Nielsen Norman grupa svrstala je interni portal kompanije NIS u globalne najbolje prakse kada je reč o izveštavanju u vezi sa pandemijom COVID-19.

U opširnom izveštaju koji je Nielsen Norman grupa objavila na svom sajtu https://www.nngroup.com/articles/covid19-internet-content/ pod nazivom „COVID-19 na Vašem intranet portalu“, između ostalog se navodi da je tim kompanije zadužen za informisanje na internom portalu NIS-a odmah po izbijanju epidemije kreirao specijalnu sekciju COVID-19 namenjenju sadržaju o poslovanju kompanije i važnim temama iz zemlje, sa relevantnom informacijom za zaposlene. Takođe, ističe se da je digitalni interni kanal kompanije u pomenutom periodu promovisao različite modele komunikacione kampanje,  između ostalog video obraćanje generalnog direktora, novi kompanijski podkast, intervjue sa ekspertima iz različitih oblasti, reportaže o zaposlenima koji rade na terenu kao i zanimljive savete kada je reč o porodičnim aktivnostima u kućnim uslovima.

Studija Nielsen Norman grupe predstavlja svojevrsno priznanje za NIS i tim zadužen za interne komunikacije u ovoj kompaniji, uzimajući u obzir da je reč o jednima od pionira i globalnim liderima kada je iskustvo web-korisnika u pitanju.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...