EPS ukazuje na pojavu prevaranata

Upozorenje: građani ne nasedajte na lažne radnike EPS-a, koji građanima nude zamenu osigurača uz finansijsku naknadu.

Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ obaveštava građane da se u pojedinim delovima Beograda pojavljuju lažni radnici EPS koji građanima nude zamenu osigurača uz finansijsku naknadu. EPS ukazuje da građani ne nasedaju na očigledne prevarante, jer ni EPS ni „EPS Distribucija“ nemaju nadležnost nad kućnim osiguračima niti rade te poslove.

Zaposleni EPS i „EPS Distribucije“ na terenu uvek imaju službene legitimacije i naloge za rad. EPS poziva građane da ukoliko im osobe koje se predstavljaju kao radnici distribucije zatraže novac, obavezno taj slučaj prijave "EPS Distribuciji" i policiji.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...