Komunikacije

Dodeljene nagrade „Najbolje iz Srbije 2019“

Pod sloganom ovogodišnje akcije „Ideja nas vodi“ nagrađeno je 30 brendova u 21 kategoriji akciji „Najbolje iz Srbije 2019“. NIS među vodećim domaćim korporativnim brendovima

Može se biti uspešan u svom poslu u Srbiji

NIS i Petnica obeležili deset godina podrške mladim talentima. Održana panel diskusija na temu „Može se biti uspešan u svom poslu u Srbiji“, sa idejom ohrabrivanja i motivisanja mladih za profesionalno usavršavanje, ostanak i povratak u Srbiju.

NIS sa izvođačima radova o unapređenju bezbednosti na radu

NIS prema svojim izvođačima ima standardne zahteve kao što imaju i druge svetske naftne kompanije, poručeno je sa „HSE Foruma 2019“, na kome su učestvovale brojne kompanije koje su u NIS-u angažovane kao izvođači radova.

Francuska ušla u rat protiv Gugla

Američko preduzeće Gugl besplatno preuzima sadržaje širom planete i na taj način sebi omogućava džinovske profite kroz prodaju reklamnog prostora i ključnih reči u pretraživaču, a nikome ne plaća nadoknadu za preuzimanje sadržaja
(Svetsko sedište Gugla u Mauntin Vju, Kalifornija)

Poziv EMS-a studentima

EMS je raspisao konkurs za stipendiranje studenata i stručnu praksu.

Pola veka „Radosti Evrope“

Pored dece iz 22 evropske zemlje na 50. Međunarodnom dečjem festivalu „Radost Evrope”, koji se odžava uz podršku kompanije NIS, učestvuju i mališani iz Kine.

NIS dobitnik nagrade „100 najvećih u Srbiji"

U konkurenciji sa najuspešnijim kompanijama u kategorijama prihod, dobit, broj zaposlenih i ostvareni izvoz NIS dobitnik je glavne nagrade „100 najvećih u Srbiji" u kategoriji velikih kompanija po ostvarenom prihodu za 2018. godinu.

Ulaganja u mlade za održivu budućnost Srbije

U skladu sa opredeljenjem NIS-a da su u fokusu društvene odgovornosti kompanije mladi ljudi i želja da se podstakne razvoj njihovih potencijala i doprinese nastojanjima da ostanu u svojoj zemlji NIS je predstavio Izveštaj o održivom razvoju za 2018. godinu u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu gde je razgovarano na temu „Ulaganje u mlade za održivu budućnost Srbije“.

„Molekuli slobode” – pesnička propaganda izvoza američkog gasa

Američko Ministarstvo energetike nastoji po svaku cenu, koja prelazi čak i u karikaturu, da opravda pritisak na svoje političke prijatelje da kupuju američki gas.

NIS - TOP SERBIAN BRAND u oblasti energetike

NIS je dobitnik je nagrade TOP SERBIAN BRANDS za najbolji korporativni brend u kategoriji „energetika“ po izoru građana omiljene srpske kompanije i brendova za 2018. godinu.
Foto: u ime NIS-a nagradu je primio Petar Đurić, direktor Sektora za upravljanje brendovima