RAT U UKRAJINI: SLOVAČKA JE U RUKAMA PRORUSKOG TABORA?

ML

Poljski i mađarski list tvrde da je pobeda Petra Pelegrinija odvela Slovačku u “tabor prijatelja Rusije"
(Ilustracija, Petar Pelegrini novi predsednik Slovačke, izvor Fonet)

Slovačka je u rukama proruskog tabora, tvrdi ugledni poljski list Žečpospolita (Rzeczpospolita) posle slovačkih predsedničkih izbora, održanih proteklog vikenda. A ni slovački premijer Robert Fico nije u izbornoj noći ostavio bilo kakve sumnje u to da on pobedu Petera Pelegrinija (Pellegrini) vidi u tom pravcu.

U tom smeru mađarski list Nepšava (Nepszava) tvrdi da se Pelegrini definitivno uključio u "tabor korumpiranih populista i ekstremista", a u "inostranstvu učvrstio svoje mesto u taboru prijatelje Rusije i mađarskog premijera Viktora Orbana što znači izolaciju".

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...