PRODATI TELEKOM, SRBIJU ILI OBOJE?

B.M.

Pozivi za učešće na okruglom stolu o najavljenoj prodaji Telekoma Srbija, koji će biti održan u četvrtak 15. aprila, upućeni su nosiocima odluke o privatizaciji koji su je javno podržali


Povodom najavljene prodaje Telekoma Srbija, redakcije časopisa Republika i Internet portala Balkanmagazin održaće okrugli sto na temu “DA LI PRODATI TELEKOM-SRBIJA”.

Istaknuti stručnjaci za oblasti telekomunikacija i privatizacije nameravaju da na ovaj način otvore javnu raspravu o značaju i opravdanosti pokretanja postupka prodaje. Reč je o strateškoj odluci za industriju budućnosti u Srbiji, koja se tiče svih gradjana, pa bi javno sučeljavanje mišljenja najstručnijih ljudi i glavnih nosilaca ove odluke, pomoglo da se usvoji najbolje rešenje za opšti interes.

Kako bi se obezbedilo upoznavanje javnosti sa različitim stavovima i argumentima, pozivi za učešće na okruglom stolu, koji će biti održan u četvrtak 15. aprila, biće upućeni  nosiocima odluke o privatizaciji koji su je javno podržali – kabinetima predsednika Republike i Vlade Srbije, Ministarstva za telekomunikacije i Ministarstva za ekonomiju. Ugledni poznavaoci telekomunikacija i privatizacije koji nisu uvereni da je ova odluka doneta na osnovu promišljanja timova stručnjaka i kao takva optimalna za sadašnje i buduće generacije gradjana Srbije, izrazili su svoje sumnje u otvorenom pismu, sa 11 pitanja (http://www.balkanmagazin.net/kolumna/javno_mnjenje/predsedniku_republike_srbije.xhtml), predsedniku Republike koje su objavili prošlog utorka ali do sada nije stigao nijedan odgovor.


Nebojša Popov, glavni urednik Republike i

Slavoljub Kačarević, glavni urednik BalkanmagazinaMolimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...