Tramp odbio magazin Tajm

M. L.

Američki predsednik odbio razgovor s novinarima Tajma jer neće da bude samo jedan od kandidata za „ličnost godine“ koju svake godine proglašava ovaj časopis
(ilustracija, naslovna sttrana magazina Tajm prošle godine u decembru, gde je ispod imena Donalda Trampa pisalo "predsednik podeljenih država Amerike")

Američki predsednik Donald Tramp (Trump) ne prestaje da demonstrira svoj neobičan odnos prema medijima. Najnoviji primer jeste njegovo odbijanje da da intervju časopisu Tajm (Time) koji mu se obratio kao jednom od kandidata za "ličnost godine" koju svake godine proglašava ovaj poznati magazin.

"Zvali su me iz časopisa Tajm da bi mi rekli da ću, možda, kao i lane biti proglašen za "ličnost godine“. Tražili su mi zbog toga intrevju i da primim njihovog fotografa. Rekao sam im da to nije dovoljno i odbio sam ih. Ipak, hvala im", napisao je on na svom Tviteru.

trtamp-tajm3

Da li je američki predsednik u pravu što je odbio intervju za Tajm?

Predstavnici časopisa su reagovali primedbom da Tramp greši kad se tiče načina izbora "ličnosti godine".

"Tajm svoj izbor ne komentariše pre njegovog objavljivanja tj 6. decembra", odgovorio je magazin u svom Tviteru.

Časopis objavljuje svoj izbor "ličnosti godine" još od  1927. Godine 2015. ličnost godine u njegovom izboru bila je nemačka kancelarka Angela Merkel. Godine 1938. to je bio nemački nacistički firer Adolf. Sovjetski diktator J. V. Staljin je "ličnost godine" bio čak dva puta – 1939. i 1942. 


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...