Završen ovogodišnji festival Radost Evrope

BM

Ovogodišnja Radost Evrope - najveća i najstarija međunarodna manifestacija dečjeg stvaralaštva, koju podržava NIS, završena je sinoć gala koncertom u Sava centru.

Gala koncertom, koji je održan u Sava centru svečano je sinoć zatvoren 48. Međunarodni dečji festival Radost Evrope.

Mališani iz Belorusije, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Kine, Litvanije, Makedonije, Moldavije, Nemačke, Poljske, Rumunije, Rusije, Slovačke, Slovenije, Turske i Ukrajine predstavili su na kreativan način kroz pesmu i igru kulturu zemlje iz koje dolaze. Publika je imala priliku i da uživa u najrazličitijim vrstama scenskih nastupa, ali i da na jednom mestu sagleda potpuno različite pristupe u radu sa decom od najtradicionalnijih do savremenih.

U okviru četvorodnevnih programa Radosti Evrope organizovane su brojne izložbe, koncerti i sportsko-rekreativne aktivnosti za decu, na kojima je učestvovalo više od 500 mališana iz 17 zemalja sveta.

radost-Evrope

Kompanija NIS tradicionalno već devet godina podržava ovaj događaj i u skladu sa svojim sloganom Budućnost na delu promoviše razvoj kulturnih vrednosti sa strateškim fokusom na afirmaciju dece i mladih.

Radost Evrope je najveća i najstarija međunarodna manifestacija dečjeg stvaralaštva, a osnivač manifestacije je Gradska uprava grada Beograda dok je izvršni producent Dečiji kulturni centar Beograd.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...