Bor, prioritet buduće vlade Srbije

BM

Država treba da ima aktivnu ulogu u razvoju basena Bor da RTB Bor ne bude zatvoren, kaže lider SPS Ivica Dačić ukazujući da nova Vlada Srbije mora južnu i istočnu Srbiju da postavi za prioritete razvoja - da ne bi izgubila te teritorije. (foto: Dačić – prezentacija video nadzora u Boru)

Nova Vlada Srbije moraće južnu i istočnu Srbiju da postavi za prioriteet razvoja, kako ne bi izgubila te teritorije, izjavio je lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

Aktuelni ministar unutrašnjih poslova Srbije i prvi potpredsednik Vlade Srbije je prilikom ovonedeljne posete Boru rekao: „Svojski podržavam da država ima aktivnu ulogu u razvoju basena Bor, zbog toga što se ne može sve prepustiti samo tržištu, niti stihiji koja može dovesti do toga da Rudarsko topioničarski basen Bor (RTB Bor) bude zatvoren.“

Dačić je u Boru pustio u rad video nadzor za praćenje bezbednosti saobraćaja, istakavši da će taj moderan sistem od 19 kamera omogućiti MUP i policiji da vrši kontrolu saobraćaja, ali i kontrolu reda i mira i evidenciju prekršaja i krivičnih dela u Boru.

Sistem video nadzora je donacija opštine i Rudarsko-topioničarskog basena Bor.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...