Svaki zaposleni u BMV-u dobija (rekordni) bonus od 9.455 evra

M. L.

To je nagrada za lanjske rekordne poslovne rezultate, a za rezultate iz 2016. bila je 8.100
(foto, radnici u BMW-u)

Nemački proizvođač lusuznih automobila BMV (BMW) isplaćuje ovih dana svojim radnicima u Nemačkoj rekordne nagrade od po 9.455 evra svakome, za poslovne rezultate u prošloj godini, prenosi agencija DPA informaciju servera Automobilwoche.

Lane je ova nagrada iznosila 8.100 evra. To je rekordni bonus koji  isplaćuje ova firma u svojoj istoriji. 

BMV je lane povećao čisti profit za više od trećine, tojest na 8,7 milijardi evra. Ukupan lanjski prihod je iznosio skoro 99 milijardi evra.

"Svako preduzeće je dobro onoliko koliko su dobri njegovi radnici", izjavio je ovim povodom šef BMV-a  Harald Kruger. S tim u vezi on je ukazao da radnici ove firme imaju veći bonus nego kod konkurencije.

Na primer, radnici u Folksvagenu (VW – Volkswagen) za prošlogodišnje rezultate dobili su nedavno svaki po 4.100 evra. A zaposleni u Mercedesu tj Dajmler benzu (Daimler Benz) primiće uskoro po 5.700 evra...

U svakom slučaju nagrada je veća i, to značajno, od mesečne plate.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...