TENISERKI SMETAJU GRUDI

M. L.

Mlada Rumunka Simona Halep namerava na plastičnu operaciju

Sedamnaestogodišnja rumunska teniserka Simona Halep, jedna od najtalentovanijih mladih igračica sveta, donela je konačnu odluku – podvrgnuće se plastičnoj operaciji da bi smanjila svoja (pre)velika prsa. Smetaju joj u igri, a i privlače pažnju muškog dela publike više nego njena igra na terenu.



(foto: Totalprosports)

Ovoj juniorskoj zvezdi se, inače, predvidja velika budućnost. Lane je pobedila u juniorskoj konkurenciji na French Openu. Ove godine startovala je u Parizu u seniorskom takmičenju ali je ispala još u kvalifikacijama. Sama tvrdi da su za to krive - grudi...


(Foto: http://www.totalprosports.com/blog/index.php/2009/04/
simona-halep-is-a-busty-17-year-old-tennis-star/
)

Već je sa jednom privatnom klinikom dogovorila termin za plastičnu „korekciju“.

„Najesen ću se podvrgnuti operaciji smanjivanja grudi. Kada igram, pričinjavaju mi probleme“, citira teniserku britanski tabloid The Sun.




Ona tvrdi da je težina dojki usporava na terenu zbog čega je faktički hendikepirana u odnosu na protivnice.
„Težina mi pravi probleme. Usporava moju sposobnost da brzo reagujem“, kaže Simona Halep.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...