Gaspromnjeft sponsor Zvezde do sredine 2022.

BM

Ruski „Gaspromnjeft“ potpisao novi sponzorski ugovor sa fudbalskim klubom Crvena zvezda.
(foto: Aleksandar Dibalj, član Izvršnog odbora „Gaspromnjefta“ i Zvezdan Terzić, generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda)

Većinski vlasnik NIS-a, „Gaspromnjeft“ produžio je ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom Crvena zvezda.

Kompanija sarađuje sa ovim fudbalskim klubom tokom poslednjih 10 godina, a u skladu sa novim sporazumom „Gaspromnjeft“ ostaje generalni sponzor Crvene zvezde do sredine 2022. godine.

„Naša saradnja sa Crvenom zvezdom je svojevrstan simbol odnosa Gaspromnjefta prema zemlji u kojoj kompanija već više od 10 godina uspešno učestvuje u razvoju energetskog sektora, kao i prema građanima Srbije. Crvena zvezda je jedan od najtrofejnijih klubova, koji ima ogromnu armiju navijača, i to ne samo u Beogradu, već i na teritoriji cele bivše Jugoslavije. Mi vidimo sponzorski ugovor kao efikasan marketinški instrument promocije naše GAZPROM mreže benzinskih stanica i maziva brenda G-Energy na Balkanu. Crvena zvezda nas godinama raduje kako postignutim sportskim rezultatima, tako i razvojem akademije kluba. Potpisivanje novog sporazuma je logičan korak u nastavku naše dugogodišnje saradnje“, izjavio je Aleksandar Dibalj, član Izvršnog odbora „Gaspromnjefta“, koji je većinski vlasnik NIS-a.

Zvezdan Terzić,  generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda izjavio je: „Nastavak saradnje je odlična vest ne samo za naše navijače, već i za srpski fudbal u celini. Gaspromnjeft je podržavao Crvenu zvezdu u najtežem, ali i za klub najuspešnijem periodu u novijoj istoriji. Siguran sam da su ispred nas nove pobede i uspesi, za koje je podjednako zaslužna i ruska kompanija. Simbol tih pobeda je logo na dresu fudbalera Crvene zvezde“.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...