Reprezentativci i deca ukrstili rekete

BM

Mališani i sportske zvezde ukrstili rekete u NIS otvorenoj školi tenisa, koju organizuju NIS i Teniski savez Srbije na Sajmu sporta od 24. do 26. novembra na Beogradskom sajmu.

Tokom trajanja Sajma sporta od 24. do 26. novembra na Beogradskom sajmu kompanija NIS i Teniski savez Srbije (TSS) organizuju „NIS otvorenu  školu tenisa“ za decu.

Ljubitelji  tenisa, kao i mališani svih uzrasta, imaju priliku da za vreme trajanja sajma sporta uživaju u školi tenisa i uz pomoć stručnih trenera i odgovarajuće opreme nauče pravila „belog sporta“. Tokom prvog dana sajma „NIS otvorenu školu tenisa“ posetili su Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije, Nenad Zimonjić, koji su zajedno sa mališanima  odigrali pravi teniski meč. U mini školi tenisa učestvovali su i NIS Dejvis Kup reprezentativci Dušan Lajović i Peđa Krstin, NIS Fed Kup reprezentativke Srbije Ivana Jorović i Nina Stojanović kao i plejada mladih igrača.

NIS-tenis

NIS, kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a realizuju program besplatnih škola tenisa za decu širom Srbije već šestu godinu zaredom. Na ovaj način NIS daje podršku dečijem sportu, promoviše zdrav način života i pravilan razvoj mladih u okviru svoje korporativne strategije i slogana „Budućnost na delu“.

NIS-tenis

Sajam sporta je jedinstvena manifestacija koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije i okuplja veliki broj domaćih i svetskih sportskih zvezda, predstavnika sportskih saveza i Olimpijskog komiteta Srbije, pružajući mnogo zanimljivih sadržava za sve poklonike sporta.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...