Borković promovisao kvaliteta NISOTEC-a

BM

Uz promociju NISOTEC proizvoda NIS je juče posetiocima Beogradskog sajma upriličio da u prisustvu domaćeg automobiliste i člana NIS Petrol rejsing tima, Dušana Borkovića isprobaju svoje vozačko umeće na specijalnom simulatoru vozila.

Prednosti upotrebe proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva za motorna vozila kompanije NIS predstavljene su juče na Beogradskom sajmu, u okviru saradnje sa kompanijom Gazelakomerc, liderom na domaćem tržištu u prodaji auto delova.

Svi zainteresovani posetioci hale 5 Beogradskog sajma mogli su na štandu NISOTEC ulja i maziva da se upoznaju sa  kompletnim asortimanom proizvoda najpoznatijeg uljnog brenda kompanije NIS, čijom se upotrebom obezbeđuje ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava radni vek motora.

Borkovic

Ovo je ujedno bila i prilika da ljubitelji automobilizma u prisustvu najuspešnijeg domaćeg automobiliste i člana NIS Petrol rejsing tima, Dušana Borkovića isprobaju svoje vozačko umeće na specijalnom simulatoru vozila kakav za trening koriste profesionalni vozači.

NISOTEC proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja. Kvalitet proizvoda potvrđuje i veliki šampionski pehar sa ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, kao i sedam velikih zlatnih medalja, odnosno tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda NISOTEC palete.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...