NIS-ovi košarkaši učestvovali na UNICEF-ovom turniru

BM

Dve NIS-ove ekipe učestvovale su proteklog vikenda na UNICEF-ovom humanitarnom turniru u basketu, a predstavnici naše kompanije zauzeli su drugo i treće mesto.

NIS-ovi košarkaši osvojili su drugo i treće mesto na UNICEF-ovom humanitarnom turniru u basketu.

Ekipu NIS-a koja je osvojila drugo mesto činili su Petar Ivanić, Luka Munćan, Marko Skakavac, Stefan R. Marković i Aleksandar Anđelković.

Zaposleni NIS-a, inače, tradicionalno učestvuju u sličnim akcijama pomoći onima kojima je ona najpotrebnija.

Treće mesto na turniru koji je okupio još 34 jake ekipe iz drugih kompanija osvojili su takođe predstavnici naše kompanije, i to u sastavu: Marko Simić, Nikola Bogićević, Miloš Ivanković, Vladica Živanović i Vladimir Denkovski.

Zaposleni NIS-a, inače, tradicionalno učestvuju u sličnim akcijama pomoći onima kojima je ona najpotrebnija i ovo je bila još jedna od akcija u nizu.

Prošle godine su kompanija, zaposleni NIS-a i potrošači prikupili sredstva za Dečju univerzitetsku kliniku Tiršova u Beogradu.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...