Tenis za najmlađe

BM

NIS nastavlja da organizuje otvorenu školu tenisa za najmlađe. U saradniji sa Teniskim savezom Srbije i TK Zlatibor Springs deca su tenis učila na Zlatiboru.

Kompanija NIS, Teniski savez Srbije (TSS) i TK Zlatibor Springs organizovali su na Zlatiboru besplatnu školu tenisa za decu. Mališani svih uzrasta na zabavan i motivacioni način su imali priliku da sa vrhunskim trenerima nauče prve teniske korake, koristeći opremu prilagođenu njihovom uzrastu.

Na kraju ove manifestacije svi učesnici dobili su zaslužene diplome i medalje koje im je uručio državni šampion Nikola Zekić.

Akcije besplatnih škola tenisa za decu NIS i TSS uspešno realizuju već šest godina zaredom širom Srbije, kako bi promovisali tenis među najmlađima, doprineli otkrivanju mladih talenata i očuvanju kvaliteta belog sporta u našoj zemlji.

NIS-tenis

Kompanija NIS na ovaj način u okviru svog korporativnog slogana Budućnost na delu pruža podršku dečjem sportu, zdravom načinu  života i pravilnom  razvoju mladih.

NIS otvorena škola tenisa nastaviće da se realizuje do kraja letnjeg raspusta, a naredna stanica biće 12. avgusta u Zrenjaninu.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...