NIS na jubilarnom Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Izvor:   NIS

Kompanija NIS i ove godine predstaviće posetiocima Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu proizvode i usluge kreirane posebno za ratare, kao i bogatu ponudu koja je dostupna potrošačima u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu. Jubilarni 90. Međunarodni sajam poljoprivrede, održava se od 20. do 26. maja, a svi zainteresovani moći će da se upoznaju sa ponudom NIS-a na štandu kompanije, u Master hali Novosadskog sajma. (Foto: NIS)

Tokom sedam dana trajanja najveće poljoprivredne manifestacije u regionu, gosti štanda kompanije NIS moći će da dobiju više informacija o pogodnostima koje nudi NIS Agro program, a po prvi put kompanija će predstaviti i novu „NIS Agro kartica“mobilnu aplikaciju.

Mobilna aplikacija za poljoprivrednike prestavlja digitalizovanu Agro karticu, uz pomoć koje će moći da koriste sve pogodnosti NIS Agro programa.

NIS na jubilarnom Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu
(Foto: NIS)

U okviru učešća na manifestaciji NIS će posetiocima štanda predstaviti i široku paletu NISOTEC ulja i maziva čijom se upotrebom obezbeđuje ušteda goriva, štiti motor od korozije i produžava radni vek motora. Štand NIS-a je nakon svečanog otvaranja Sajma obišao Milan Đurić, gradonačelnik Novog Sada.

„Koristim priliku da pozovem sve posetioce ove najznačajnije i najveće regionalne agro manifestacije da obiđu štand NIS-a i upoznaju se sa našom bogatom ponudom proizvoda i usluga koja im je dostupna na više od 300 NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica širom zemlje. Veliko mi je zadovoljstvo što ove godine možemo da predstavimo i našu novu uslugu za poljoprivrednike, „NIS Agro kartica“ mobilnu aplikaciju.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a Pavel Kandalincev
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a Pavel Kandalincev
(Foto: NIS)

Kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, NIS prepoznaje značaj poljoprivrede za privredu i ostaje posvećen uvođenju dodatnih pogodnosti za ovu kategoriju potrošača“, izjavio je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...