NIS RAZVIJA BREND NISOTEC

J.P.

NIS planira da plasman ulja i maziva NISOTEC poveća na domaćem tržištu za čak 90 odsto kao i izvoz u Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i na tržišta drugih država. Pored NIS-ovog proizvodnog programa na Salonu automobila predstavljena su i ulja i maziva proizvodne linije Gaspromnjefta - G-energy

Naftna industrija Srbije pojačala je u 2010. godini plasman ulja i maziva za 16 odsto, dok u ovoj godini planira da poveća prodaju čak za 90 odsto. Ovako ambiciozni planovi predstavljeni su na Salonu automobila u Beogradu, a iza njih stoje nova organizacija poslovanja, stručan kadar, stalni rad na poboljšanju kvaliteta proizvoda i pojačana marketinška kampanja.


U prošloj godini razvijeno je još desetak novih prozvoda iz linije NISOTEC, nastalih kroz temeljno istraživanje tržišta i osluškivanje potreba kupaca. To je nova linija proizvoda za putnička vozila i komercijalna vozila koja zadovoljavaju standarde EURO III, EURO IV i EURO V, koji omogućuju uštedu energije i očuvanje životne sredine. NISOTEC proizvodi su dobili moderniju ambalažu i novi vizuelni identitet, koji podržava jasnu diferencijaciju kategorija i grupa proizvoda.

Prošireni su i proizvodni kapaciteti kupovinom još jedne punilice za tehničke tečnosti i okončani radovi na objektu blendinga ulja. Veliki uspeh Direkcije Maziva je izlazak na inostrano tržište (Bosne i Hercegovine i Crne Gore), a u toku su pregovori sa potencijalnim distributerima i u drugim državama.

„Formiranje Direkcije za maziva u NIS-u predstavlja logičan nastavak strategije Gasprom njefta u ovoj oblasti. Zahvaljujući pažljivom istraživanju tržišta, danas je NIS u mogućnosti da na svojim benzinskim stanicama plasira široku paletu ulja i maziva namenjenih svim kategorijama potrošača. Na srpskom tržištu sada je u ponudi i paleta proizvoda G-energy potvrđena od strane svetskih proizvođača automobila“, istakao je Aleksandar Truhan, generalni direktor Gasprom njeft Lubrikants.

Na Salonu automobila predstavljeni su i proizvodi linije G-energy Gasprom njeft - ulja i maziva, koji obuhvata asortiman sintetičkih i polusintetičkih ulja za motore evropskih, japanskih i američkih proizvođača putničkih automobila poslednje generacije.

„NIS i Gasprom njeft su na srpsko tržište doneli ne samo novu tehnologiju, već i nov, kvalitetan odnos prema biznisu koji podrazumeva brigu o zaštiti životne sredine i informisanost potrošača o prednostima korišćenja savremenih proizvoda. NIS želi da i u ovom segmentu poslovanja postane lider u regionu i po obimu proizvodnje i po kvalitetu proizvoda. Stalno pratimo tržište i spajajući dobru tradiciju sa tehnološkim inovacijama, gradimo modernu kompaniju koja se dinamično razvija“, izjavio je Dmitri Vukolov, direktor Direkcije Maziva u NIS-u.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...