NIS uložio 15 miliona evra u razvoj mreže benzinskih stanica u 2023. godini

Izvor:   NIS

Kompanija NIS nastavila je da ulaže u razvoj i modernizaciju maloprodajne mreže puštanjem u rad četiri nove i šest modernizovanih benzinskih stanica u Srbiji tokom 2023. godine. Na taj način NIS je potvrdio status lidera na domaćem tržištu naftnih derivata, a ukupan obim ulaganja u protekloj godini iznosio je 15 miliona evra. (Foto: NIS)

Tokom 2023. godine NIS Petrol benzinske stanice „Kocjerić“, „Brus“, „Blace“, „Bajmok“, „Vladičin Han“ i „Odžaci“ potpuno su rekonstruisane u nove formate „A“ i „XS“. Izgrađene su i tri benzinske stanice novog formata - „Bečej 2“, „Valjevo 5“, kao i Gasprom benzinska stanica „Sokolići 2“, drugi maloprodajni objekat NIS-a na auto-putu „Miloš Veliki“. Izgrađena je i nova stanica za dugoročni zakup u Nišu.

Na novim benzinskim stanicama potrošačima su na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, bogat izbor robe široke potrošnje, a deo ponude su i visokokvalitetni premijum G-Drive naftni derivati. U okviru procesa modernizacije tokom 2023. godine NIS je intenzivno radio i na reorganizaciji prodajnog prostora i modernizaciji enterijera postojećih maloprodajnih objekata, tako da su potpuno novo modernizovano ruho dobile i benzinske stanice „BIP“, „Avalski put“ na novom kružnom toku na Trošarini, kao i benzinske stanice „Mali Požarevac“, „Nais“ i „Fontana“ na auto-putu Beograd-Niš.

Benzinska stanica -Sokolici 2
Benzinska stanica - Sokolici 2 (Foto: NIS)

„Modernizacija maloprodajne mreže jedan je od ključnih pravaca u procesu razvoja naše kompanije. Ulaganjem u naše benzinske stanice stvaramo dodatni kvalitet za naše potrošače i potvrđujemo lidersku poziciju na domaćem tržištu. Investicije u dalju modernizaciju ostaju naš prioritet i u budućnosti“, izjavio je Andrej Tučnin, prvi zamenik generalnog direktora kompanije NIS.

NIS ostaje posvećen širenju ponude robe široke potrošnje  na svojim benzinskim stanicama, pa je tako tokom 2023. godine kompanija dodatno obogatila portfolio dopunskog asortimana novim proizvodima i uslugama. Takođe, NIS je nastavio sa investicijama u unapređenje funkcionalnosti inovativnih usluga za potrošače, uključujući i Drive.Go mobilnu aplikaciju za plaćanje goriva bez odlaska na kasu, koju je do sada preuzelo više od 300 hiljada potrošača širom Srbije.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...