Javna rasprava o transportnom sistemu gasa u Srbiji

BM

Od danas do 18. avgusta 2020. godine javna konsultacija o Planu razvoja transportnog sistema TRANSPORTGAS SRBIJA za period 2020-2029. godina, objavila je Agencija za energetiku Republike Srbije.

Agencija za energetiku Republike Srbije objavila je danas javnu konsultaciju o Planu razvoja transportnog sistema TRANSPORTGAS SRBIJA za period 2020-2029. godina, koji je Agenciji dostavio operator transportnog sistema prirodnog gasa TRANSPORTGAS SRBIJA.

Javna konsultacija o ovom predlogu desetogodišnjeg plana razvoja transportnog sistema se sprovodi do 18. avgusta 2020. godine. U skladu sa Zakonom o energetici operator transportnog sistema svake godine donosi desetogodišnji plan razvoja transportnog sistema i dostavlja ga Agenciji na saglasnost. U sklopu procedure za davanje saglasnosti, Agencija organizuje javnu konsultaciju o planu.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na obrascu, koji se sa tekstom predloga desetogodišnjeg plana razvoja transportnog sistema može naći na sajtu Agencije za energetiku Republike Srbije u rubrici Javna konsultacija – aktuelno.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...