Javna rasprava o transportnom sistemu gasa u Srbiji

BM

Od danas do 18. avgusta 2020. godine javna konsultacija o Planu razvoja transportnog sistema TRANSPORTGAS SRBIJA za period 2020-2029. godina, objavila je Agencija za energetiku Republike Srbije.

Agencija za energetiku Republike Srbije objavila je danas javnu konsultaciju o Planu razvoja transportnog sistema TRANSPORTGAS SRBIJA za period 2020-2029. godina, koji je Agenciji dostavio operator transportnog sistema prirodnog gasa TRANSPORTGAS SRBIJA.

Javna konsultacija o ovom predlogu desetogodišnjeg plana razvoja transportnog sistema se sprovodi do 18. avgusta 2020. godine. U skladu sa Zakonom o energetici operator transportnog sistema svake godine donosi desetogodišnji plan razvoja transportnog sistema i dostavlja ga Agenciji na saglasnost. U sklopu procedure za davanje saglasnosti, Agencija organizuje javnu konsultaciju o planu.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na obrascu, koji se sa tekstom predloga desetogodišnjeg plana razvoja transportnog sistema može naći na sajtu Agencije za energetiku Republike Srbije u rubrici Javna konsultacija – aktuelno.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...