Šampionsko točenje goriva za NIS-ove potrošače

BM

Roman Rusinov - specijalni gost na GAZPROM benzinskoj stanici „Novi Beograd

Svi Beograđani kao i gosti prestonice koji su se juč zaustavili da natoče gorivo na GAZPROM benzinskoj stanici „Novi Beograd“, čuvenoj „Dejtonki“, imali su jedinstvenu priliku da se upoznaju sa Romanom Rusinovim, glavnim vozačem i menadžerom G-Drive Racing tima.

Roman Rusinov, jedini ruski vozač koji je poneo titulu svetskog šampiona, točio je gorivo potrošačima i kroz neformalan razgovor podelio sa njima lično iskustvo kao i zanimljivosti o uspesima G-Drive Racing tima, nosioca titule trostrukog šampiona Evropske serije „Le Man“ i tradicionalnog favorita legendarne „24 časa Le Mana“ trke izdržljivosti.

Roman Rusinov

Pored druženja sa šampionom, kompanija NIS je na GAZPROM benzinskoj stanici „Novi Beograd“ pripremila za vozače prigodne poklone iz bogate ponude robe široke potrošnje koja je, pored goriva vrhunskog kvaliteta domaće proizvodnje, dostupna potrošačima na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

G-Drive Racing tim pod vođstvom Rusinova ove godine, uz podršku premijum G-Drive, zvaničnog goriva tima, kreće u pohod na četvrtu šampionsku titulu Evropske serije „Le Man“. U osnovne prednosti ovog premijum derivata koji je dostupan na svim  NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama spadaju povećanje snage motora, poboljšanje dinamike ubrzanja kao i profesionalna zaštita sistema za gorivo.

G-Drive Racing - ruski trkački tim, od 2013. učesnik međunarodnih trka izdržljivosti u klasi prototipova LMP2, uz podršku G-Drive premijum goriva. G-Drive Racing tim pobednik je FIA WEC svetskog šampionata za 2015. godinu u klasi prototipova LMP2 i trostruki je šampion Evropske serije „Le Man“ (ELMS) u periodu od 2016-2018. god. Članovi tima do sada su 23 puta ovenčani pobedom u trkama, a više puta su se penjali i na pobedničko postolje legendarnog maratona „24 časa Le Mana“.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...