JU-ES OPEN S MIRISOM MARIHUANE

ML

Marihuana u Njujorku od prošle godine je sasvim legalna i može se pušiti svuda gde je i pušenje duvana dozvoljeno

Teren broj 17 na Ju-Es openu teniseri počinju da zovu "skrovište droge". Kako piše AP, igrače prilikom meča prati miris marihuane čiji je izvor zasad nepoznat. Neki od njih, među njima i vimbldonska šampionka Marketa Vondroušouva, smatraju da ovaj miris, koji se dosta lako raspoznaje, dolazi iz obližnjeg parka.

To, inače, ovde nije nikaav problem jer marihuana u Njujorku od prošle godine je sasvim legalna i može se pušiti svuda gde je i pušenje duvana dozvoljeno. Ovaj miris smeta, ipak, Aleksandru Zverevu, naturalizovanom Nemcu (ili se bar o o tome oglasio), koji tvrdi da se "oseća na travi na celom terenu" a verovatno i drugima koji se zasad o tome ne izjašnjavaju. 

Ovaj teren. koji nosi ime slavne Bili Džin King (Billie King), nalazi se na jugozapadu stadiona, a prima oko 2,5 hiljade gledalaca. U svakom slučaju dobro je, prema komentarima večine igrača, što pušenje marihuane (kao ni duvana) nije dozvoljeno na stadionu, ali bi se moglo zabraniti i u neposrednoj blizini stadiona. Bar kada se igraju turniri. Mada ima i nekih igrača koji tvrde da im je ovaj miris prijatan tokom mečeva...


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...