Napio se i "umro", došao k sebi u mrtvačnici i vratio se na pijanku...

M.L.

Često se u šali govori da ruski pijanci imaju, kao mačke, bar dva života...
(ilustracija,"mrtvi pijani")

Ruski mediji bave se ovih dana slučajem jednog "ljudskog mačka" koga nije ubio ni litar votke ni pad na glavu. Ukratko, on je u bolnici proglašen za mrtvog i potom prebačen u mrtvačnicu. Tamo je posle sat-dva došao k sebi i vratio se na na pijanku na kojoj se njegovi prijatelji, uz votku oplakivali njegovu smrt.

To se dogodilo u mestašcu Hasan u Primorskom kraju, na Dalekom Istoku. Grupa prijatelja pila je na božićnjem slavlju, među njima i "junak" ove priče. Posle litra votke, koliko je popio za sat-dva vremena, pao je na glavu i izgubio svest. Vozilom hitne pomoći prevezen je u bolnicu gde je proglašen mrtvim i odnesen u mrtvačnicu. Tamo se, međutim, posle izvesnog vremena  osvestio i zatražio da ode. Stigao je da se vrati na pijanku, koja je najpre bila praznična, a potom se oplakivala njegova smrt.

"Te noći mrtvačnica je bila prepuna, pa su tela bila ne samo na policama nego i u boksu za hlađenje", izjavio je lokalnom listu Hasanske vesti portparol lokalne policije Aleksej Stojev.

Na pod boksa  stavili su i "umrlog" pijanaca koji je, međutim, dokazao da ruski pijanci imaju dva života i - došao k sebi. Potom je saslušan u policiji i pušten kući.

Kako saznaje ovaj list, vakrsli pijanac se odmah vratio na parti gde su njegovi prijatelji nastavli da piju, oplakujući njegovu smrt. Pijanka je opet postala vesela - u slavlje njegovog povratka „iz mrtvih“.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...