„Sa nama na putu“ poklanja 500 dinara uz prvu kupovinu goriva

Izvor:   NIS

Program lojalnosti kompanije NIS u septembru donosi specijalne akcije za nove i aktuelne članove. Naime, svi potrošači koji se učlane besplatno u program lojalnosti „Sa nama na putu“ putem mobilne aplikacije, dobijaju po 500 dinara uz prvu kupovinu goriva do 30. septembra. (Foto: NIS)

Specijalna akcija NIS-a, potrošačima koji već jesu korisnici programa lojalnosti ove kompanije, omogućava i to da kupovinom premijum G-Drive dizel i G-Drive 100 benzina dobijaju duple bonus poene, kao i 50 odsto popusta na ledenu kafu, žvake i energetska pića u G-Drive brendu.

Svi oni koji žele da koriste ove sjajne pogodnosti kroz NIS-ov program lojalnosti mogu to da učine na brz i jednostavan način. Proces učlanjenja obavlja se u nekoliko koraka.

Najpre je potrebno instalirati mobilnu aplikaciju programa lojalnosti „Sa nama na putu“, te na početnom ekranu izabrati opciju „Želim karticu“.

Nakon toga, na ekranu se otvara forma za unos ličnih podataka, a kada se podaci unesu, potrebno je pritisnuti dugme „Završi“ posle čega se korisniku dodeljuje unapred generisani broj digitalne „kartice“.

Uz odobren zahtev za aktivaciju, korisniku broj digitalne „kartice“ stiže putem SMS poruke.

Potvrda o uspešnoj aktivaciji dobija se putem mobilne aplikacije i od tog trenutka, član programa može koristiti QR kod za sakupljanje i korišćenje bonus poena.

„Sa nama na putu“ NIS

Tokom septembra, korisnik programa lojalnosti “Sa nama na putu” može da dobije na poklon 500 dinara uz prvu kupovinu goriva, ali i duple bonus poene za kupovinu G-Drive dizel i G-Drive 100 benzina, kao i 50 odsto popusta na odabrane proizvode iz portfolija G-Drive privatne robne marke.

Mobilna aplikacija NIS-ovog programa lojalnosti nudi i brojne druge pogodnosti kao što su sakupljanje i korišćenje bonus poena putem QR koda, brz uvid u transakcije, korišćenje interaktivne mape, informacije o aktuelnim promocijama na benzinskim stanicama, sakupljanje kupona kupovinom odabranih proizvoda iz asortimana Drive Cafe restorana, osvajanje poklon vaučera, kao i najnoviju mogućnost dobijanja elektronskog računa, umesto štampanja fiskalnog računa u papiru.

Ove akcije za članove programa trajaće do 30. septembra na svim NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama u Srbiji.

Više o programu lojalnosti „broj 1“ za vozače u Srbiji dostupno je na linku „Sa nama na putu“.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...