Srpski dizajneri u finalu u Kini

BM

Čak pet radova Dragane i Pavela Surovog našli su se u finalu
(ilustracija, dizajn postera za kompaniku Kidko)

Srpski dizajneri Dragana i Pavel Surovi iz Kisača ušli su u finale HiiiBrenda. Reč je o uglednom, svetskom takmičenju u dizajnu koje se održava svake godine u Pekingu. Prijavljeno je 1.145 radova iz više od 40 zemalja. Žiri čine (Ken Cato - Cato Partners), Teri Goldštajn (Terri Goldstein - The Goldstein Group), Ren Spiteri (Bulldog), Pol Tejlor (Paul Taylor - BrandOpus), Dejvid Eiri (David Airey - LogoLove).

dizajn-poster-logo-dizajn-kravata

Dizajn poster logo dizajn Kravata surovi

Čak pet radova Surovih našli su se u finalu. U kategoriji “profesionalni dizajn pakovanja” izabran je rad za češko premium pivo King’s Beer. U kategoriji “profesionalni logo dizajn” izabrani su logo Torbe, Kidko, Kravata i Pull & Bear. U Kini su uvrstili Draganu i Pavela u VIP grafičke dizajnere.

dizajn-logo-pull-and-bear-surovi

Dizajn logo Pull and bear

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo i ove godine u finalu HiiiBrenda. To nam daje novu snagu i motivaciju da nastavimo sa našim stilom dizajna i komunikacije. Klijenti su uvek iznenađeni kada se njihov identitet ili dizajn pakovanja nađe u finalu ili pobedi na svetskom takmičenju. Tek tada shvate koliko je značajan i vredan njihov dizajn. Najbolje je što ocene daju nezavisni stručnjaci iz oblasti dizajna i brendinga iz različitih delova sveta. Uvek se trudimo kada dizajniramo neki identitet ili pakovanje za klijente da uradimo nešto zanimljivo u našem stilu, ali da to bude jedinstveno“, zadovoljno konstatuju Surovi.

Surovi već imaju brojne nagrade u svom portfoliju. Dobili su nagradu žirija za najbolji brend sveta na AdPrintFestivalu oskara za najbolje osmišljen identitet u Europi. Imaju dve osvojene bronze u kategoriji “profesionalni logo dizajn” i bronzu za dizajn pakovanja osvojenu u Americi. Više od 50 njihovih radova je objavljeno u magazinima i knjigama širom sveta. 

 

 


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...