EP CRNE GORE SANIRA KVAROVE

Izvor:   Vijesti

U mraku 1.300 domaćinstava u Crnoj Gori. Situacija u snabdevanju potrošača električnom energijom poboljšana, broj saniranih kvarova konstantno se povećava

U Crnoj Gori je trenutno bez struje oko 1,3 hiljade domaćinstava, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG). Iz te kompanije poručuju da je situacija u snabdevanju potrošača električnom energijom poboljšana, i da se broj saniranih kvarova konstantno povećava.

„Svi gradovi trenutno imaju uredno napajanje električnom energijom, osim jednog dela seoskih područja na teritoriji opština Nikšić, Kolašin, Žabljak, Cetinje, Podgorica, Bar i Danilovgrad“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da rad ekipa EPCG i dalje znatno usporava neprohodnost lokalnih i seoskih puteva, zbog čega je intervencija na pojedinim delovima mreže nemoguća ili otežana, i podrazumeva probijanje kroz visok sneg.

Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...