ROSATOM SLOPIO REKORDAN BROJ UGOVORA

Izvor:   Glas Rusije

Do 1. januara 2012. godine zaključeni su ugovori o izgradnji 21 energetskog bloka što je dva puta više nego prošle godine, rekao je Sergej Kirijenko, direktor Rosatoma.

”Rosatom” je sklopio rekordan broj ugovora o izgradnji energetskih blokova za strane nuklearne elektrane, izjavio je direktor korporacije Sergej Kirijenko.

Po njegovim rečima do 1. januara 2012. godine zaključeni su ugovori o izgradnji 21 energetskog bloka što je dva puta više nego prošle godine.

Kirijenko je istakao da su posle tragedije na Fukušimi povišeni zahtevi o bezbednosti. Sada elektrane moraju da budu otporne na udar poput onog koji je oštetio japansku elektranu.

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...