POŠTAR STIŽE S KNJIGAMA

J. P.

Od ponedeljka, 10. avgusta roditelji koji imaju školarce mogu da poruče udžbenike Zavoda za udžbenike u svim poštama na teritoriji Srbije a poštar će im knjige doneti na kućna vrata

Javno preduzeće PTT saobraćaja „Srbija” i Javno preduzeće Zavod za udžbenike sklopili su Ugovor o pružanju usluga, kojim će građanima biti omogućeno da knjige za osnovce od prvog do osmog razreda poruče preko Pošte. Poštari će isporučivati formirane pakete, na željenu adresu, bez naplate troškova dostave. Ugovor su potpisali Miloljub Albijanić, direktor i glavni urednik Zavoda za udžbenike i Goran Ćirić, generalni direktor Pošte Srbije.Ćirić i Albijanić


Akcija startuje od ponedeljka, 10. avgusta. Roditelji koji imaju školarce mogu da poruče udžbenike Zavoda u svim poštama na teritoriji Srbije tako što će popuniti odgovarajuću porudžbenicu na poštanskom šalteru. Osim toga, na raspolaganju im je i mogućnost da udžbenike poruče pozivanjem Poštinog kol centra na broj 011/3607-709.

Zahvaljujući ovom poslovnom potezu Zavoda i Pošte, građanima je ponuđena jedna kvalitetna, komforna i pouzdana usluga, koja pre svega štedi njihovo vreme i novac.

Da bi školarci bili potpuno spremni za novi razred, Pošta Srbije je obezbedila i vrlo širok asortiman školskog pribora i rančeva, koji se može pazariti u specijalizovanim poštanskim prodavnicama – post-šopovima.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...