NOVIM USLUGAMA - PROTIV KRIZE

J.P.

Prilagođavanjem zahtevima korisnika koji predaju veće količine pošiljka za istog primaoca, PTT Srbije otpočinje sa novom uslugom: „Post-ekspres zbirna pošiljka“. Pored toga, poštari će ubuduće preuzimati pakete teške od 10 do 20 kilograma na adresi pošiljaoca. Poštansko logistički paket je nova ponuda pogodna u predstojećoj distribuciji udžbenika koji se prodaju putem pretplate.

Da bi se izborila sa sve većom konkurencijom na tržištu Pošta Srbije svoju ponudu obogaćuje novim Post-ekspres uslugama, uslugom takozvanog Biznis paketa a uvodi i Poštansko logistički paket.

Pošta Srbije jedno je od retkih preduzeća u Srbiji koje može da se pohvali ostvarenjem poslovnog plana i prihoda u prvom kvartalu 2009. godine, iako posluje u uslovima domaće i svetske ekonomske krize. Zbog efikasnog izvršavanja budžeta, a u skladu sa preporukama racionalizacije, korigovane su i pojedine stavke Plana nabavki za 2009. godinu, saopšteno je posle jušerašnje sednice Upravnog odbora Javnog preduzeća PTT saobraćaja Srbije.

Na sednici kojom je predsedavao prof. dr Dragoslav Šumarac naglašeno je da će se nastaviti sa investiranjem u tehnološke projekte, kao i sa agresivnijim nastupom na tržištu, zarad vraćanja poslova koje je preuzela nelegalna konkurencija.

PTT saobraćaja Srbije uvodi nekoliko novih servisa, namenjenih, pre svega, velikim korisnicima. Kako bi se izborila sa konkurencijom na tržištu, Pošta Srbije uvodi nove Post-ekspres usluge. Blagovremenim prilagođavanjem zahtevima korisnika, koji predaju veće količine pošiljka za istog primaoca, PTT Srbije otpočinje sa novom uslugom: „Post-ekspres zbirna pošiljka“.

U saopštenju sa sednice UO PTT Srbije istaknuto je da je reč o fleksibilno integrisanoj poštanskoj ponudi, po pristupačnoj ceni. Korigovane su i pojedine cene za dopunske i posebne usluge, a utvrđeni su i novi popusti na količinu: 15 odsto za prijem više od 7.000 pošiljki mesečno, odnosno 20 odsto za više od 10.000 pošiljki.

Novina je i usluga Biznis paket. Poštari će ubuduće preuzimati pakete teške od 10 do 20 kilograma na adresi pošiljaoca, a potom ih prenositi i dostavljati na adresu primaoca. Sve u roku od 24 časa, a uslov za ovaj servis je da pošiljalac predaje najmanje sto takvih paketa mesečno. Takođe uvodi se i Poštansko logistički paket sa označenom vrednošću. Reč je o čitavom setu usluga: marketinška kampanja, poručivanje i obrada porudžbina, prevoz, skladištenje, komisioniranje, pakovanje, prenos paketa teških do 31,5 kilograma, sačinjavanje prateće dokumetacije, otprema i postupak sa vraćenim paketima. U PTT saobraćaja Srbije očekuju da ova nova ponuda bude iskorišćena u predstojećoj distribuciji udžbenika, koji se prodaju putem pretplate.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...