Poziv EMS-a studentima

BM

EMS je raspisao konkurs za stipendiranje studenata i stručnu praksu.

Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije raspisalo je konkurs za stipendiranje 10 studenata Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu i Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, sa ciljem unapređenja visokoškolskog obrazovanja u Srbiji pružanjem finansijske i karijerne podrške uspešnim i talentovanim studentima.

Dokumentaciju je potrebno dostaviti Sektoru za razvoj ljudskih potencijala do 28. oktobra, na adresu: Elektromreža Srbije AD, Kneza Miloša 11, Beograd, ili elektronski na adresu: hr@ems.rs

Pravo učešća na konkursu imaju redovni studenti koji u školskoj 2019/2020 godini upisuju treću ili četvrtu godinu osnovnih studija smera elektroenergetika, koji nisu obnovili nijednu godinu i čija je prosečna ocena najmanje 8,00.

Studente očekuje mesečna stipendija u iznosu od 18.000 dinara u narednih 10 meseci, šansa da primene teorijska znanja, upoznavanje sa delatnošću kompanije, obavljanje stručne prakse i mogućnost zaposlenja nakon završenih studija.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...