NIS dobitnik nagrade „100 najvećih u Srbiji"

BM

U konkurenciji sa najuspešnijim kompanijama u kategorijama prihod, dobit, broj zaposlenih i ostvareni izvoz NIS dobitnik je glavne nagrade „100 najvećih u Srbiji" u kategoriji velikih kompanija po ostvarenom prihodu za 2018. godinu.

Kompanija NIS dobitnik je glavne nagrade „100 najvećih u Srbiji" u kategoriji velikih kompanija po ostvarenom prihodu za 2018. godinu. Na svečanosti koja je ovim povodom održana u hotelu Hillton u Beogradu, u ime kompanije NIS, nagradu je primio Stefan Despotovović, direktor eksternih komunikacija.

Kriterijum za izbor najboljih kompanija bili su prihod, dobit, broj zaposlenih i ostvareni izvoz.

nis

Pored kompanije NIS, dobitnici nagrada u različitim kategorijama su i kompanije Elektroprivreda Srbije, DIPOS, Porshe Beograd, Gradina, DIS, MOL, IMLEK, Industrija mesa Matijević, Clover Serbia, Krupnik, GIM, Nelt, Knez Petrol, AURA, Coopservice, Gigatron, Matis, Nissan Srbija, Lovo promet, Don Don, DTD ribarstvo, Agropromet, Euroimpex-Autogroup…

Projekat "100 najvećih" tradicionalno se održava 30 godina u regionu, a ove godine prvi put se realizuje u Srbiji uz podršku Privredne komore Srbije i Adiko banke. Cilj projekta je povezivanje i uspostavljanje međusobne saradnje najvećih i najprofitabilnijih privredih subjekata, kao i promocija dobre prakse velikih i uspešnih poslodavaca u Srbiji. Kriterijumi za dodelu nagrada bili su podeljeni po kategorijama  velikih, srednjih, mikro i malih kompanija,  po prihodu, dobiti, broju zaposlenih, izvozu, kao i po privrednim granama. Podatke za rangiranja obezbedila je kompanija CUBE TEAM, vodeći provajder poslovnih i bonitetnih informacija u Srbiji.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...