I POŠTA NA UNIVERZIJADI

Sportisti zadovoljni uslugama Pošte

Božidar Đelić, predsedavajući Organizacionog komiteta Univerzijade 2009 i Goran Ćirić, generalni direktor Pošte Srbije obišli su juče poštu u Univerzitetskom selu Belvilu.

Ističući da su sportisti zadovoljni uslugama koje dobijaju u pošti u Belvilu, Đelić je istakao da je to punkt gde se osim slanja pisama i razglednica mogu dobiti i informacije o gradu i kupiti suveniri."Otvaranje ispostave u Belvilu dobar je poslovni potez PTT saobraćaja srbije. Naš posao u Pošti je da povezujemo ljude", rekao je Ćirić napominjući da ispostava u Univerzitetskom selu osim modernih tehnologija zadržava i tradicionalne poštanske usluge.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...