NIS najbolji korporativni brend u Srbiji

BM

Priznanje najbolji korporativni brend u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“, u okviru akcije PKS-a i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija „Najbolje iz Srbije“ dodeljeno je NIS-u.

Kompanija NIS dobila je, drugu godinu zaredom, priznanje za najbolji korporativni brend u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“ na svečanoj dodeli nagrada „Najbolje iz Srbije“. Na manifestaciji održanoj u beogradskom hotelu Hilton priznanje je u ime NIS-a primio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora i direktor Funkcije za spoljne veze, odnose sa državnim organima i PR. Priznanje kompaniji NIS uručio je Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

Poseban značaj nagrade je u činjenici da, pored tržišno-finansijskih parametara, o dodeli priznanja svojim glasovima odlučuju potrošači, kao i članovi stručnog žirija. Ponovno proglašenje NIS-a za najbolji korporativni brend u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“ za kompaniju je velika čast, ali i obaveza da nastavi predano da radi na unapređenju svojih proizvoda i usluga kako bi izašla u susret potrebama potrošača i uspešno odgovorila na sve tržišne izazove.

NIS-nagrada

Ovo je ukupno četvrti put da NIS na takmičenju dobija priznanje kao najbolji domaći korporativni brend. Pored toga, kompanija je nagrade „Najbolje iz Srbije“ dobila i za svoje dva maloprodajna brenda: GAZPROM i NIS Petrol benzinske stanice.

Akciju „Najbolje iz Srbije“, u okviru koje se biraju najuspešniji robni i korporativni brendovi na domaćem tržištu, kao i najbolji izvoznici, manifestacije i startap preduzeća, organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Manifestacija je prvi put organizovana 2004. godine pod nazivom „Najbolje robne marke Srbije“ da bi 2008. godine naziv bio promenjen u „Najbolje iz Srbije“, kako bi bio proširen opseg nominacija. Pre ovogodišnjeg ciklusa u akciji je nominovano više od 1.700 brendova u različitim kategorijama.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...