Oktobarski popust na NISOTEC proizvode

BM

NISOTEC proizvodi tokom oktobra će na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama potrošačima biti dostupni po sniženim cenama.

Kompanija NIS je za svoje verne potrošače, tokom meseca oktobra, obezbedila posebne popuste na određene proizvode iz NISOTEC asortimana, dostupne na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Korisnicima NIS Agro kartice odobren je poseban popust od 20 odsto na deo proizvoda za poljoprivrednu mehanizaciju u pakovanjima od 10 i 20 litara, koji će trajati do kraja oktobra. Pored toga, u istom vremenskom periodu, za korisnike kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ takođe je pripremljen popust od 20 odsto na deo asortimana motornih ulja u pakovanju od jednog litra.

nis

NISOTEC asortiman obuhvata široku paletu sa više od 170 vrsta proizvoda među kojima su uz ulja za motorna vozila i ulja za poljoprivrednu i  građevinsku mehanizaciju, ulja za industriju, različite mazive masti i tehničke tečnosti. Svi proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja. O kvalitetu pomenutih proizvoda govori i liderska pozicija NISOTEC-a na tržištu maziva Srbije, od 2012. godine, kao i brojna priznanja koje je ovaj brend kompanije NIS osvojio tokom proteklih godina.

Više informacija o NISOTEC proizvodima, kao i samim akcijama, dostupno je na sajtu www.nisotec.eu.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...