OMV Srbija otvorila novu benzinsku stanicu Bubanj Potok

BM

Na autoputu Beograd-Niš, nedaleko od Vrčina, otvorena je nova, 62. OMV benzinska stanica u Srbiji.

OMV Srbija nastavlja sa širenjem mreže svojih benzinskih stanica u Srbiji. Najnovija OMV stanica Bubanj potok otvorena je 10. januara, a u ponudi ima celokupan asortiman proizvoda dostupnih na OMV benzinskim stanicama širom Srbije.

„OMV je lider u postavljanju standarda na tržištu prodaje naftnih derivata u Srbiji, a posebnu pažnju obraćamo na uslugu i ponudu proizvoda najvišeg kvaliteta u našim objektima. Naši potrošači su naviknuti na bogatu paletu vrhunskih proizvoda i prvoklasan doživljaj tokom poseta OMV stanicama. Pokloni iznenađenja i popusti tokom januara u novom modernom objektu Bubanj potok predstavljaju znak zahvalnosti za njihovo poverenje, kao i prirodan nastavak dosadašnje dobre prakse“, rekao je direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo.

OMV je, inače, ušao na tržište Srbije 2001. godine a trenutno ima 62 benzinske stanice i tržišno učešće od oko 10%. OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kompanija je kreirala više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...