Sa NIS-om na putu do novog automobila

BM

Automobili FIAT 500 i 1.000 punih rezervoara goriva - počinje velika nagradna igra kompanije NIS.

Kompanija NIS pokreće veliku nagradnu igru „Sa nama na putu do novog automobila“ koja sadašnjim i budućim vernim potrošačima NIS-a pruža mogućnost da osvoje vredne nagrade. Do kraja novembra NIS će dodeliti ukupno dva automobila marke FIAT 500, dok će 1.000 srećnih dobitnika osvojiti dodatne bonus poene na svojoj „Sa nama na putu“ kartici lojalnosti u vrednosti od 50 litara goriva.

Pravo učešća u nagradnoj igri NIS-a imaju svi potrošači koji na NIS Petrol ili GAZPROM benzinskim stanicama natoče 15 ili više litara Evro premijum BMB 95, Evro dizel, odnosno bilo koju vrstu Opti ili premijum G-Drive derivata, i prilikom plaćanja računa iskoriste svoju „Sa nama na putu“ karticu. Na taj način, pored mogućnosti da ostvare mnogobrojne uštede koje nudi program lojalnosti kompanije NIS, uz „Sa nama na putu“ karticu potrošačima se pruža prilika da učestvuju u novembarskoj nagradnoj igri NIS-a i postanu dobitnici vrednih nagrada. Kako bi uzeli učešće u nagradnoj igri, potrebno je da nagradni kod koji je naznačen na isečku računa potrošači pošalju putem SMS poruke na broj 6600. Troškove za slanje poruke operater naplaćuje po regularnoj ceni.

Svi oni koji do sada nisu postali članovi programa lojalnosti NIS-a, točenjem 15 litara goriva na NIS Petrol ili GAZPROM benzinskoj stanici mogu da dobiju „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti potpuno besplatno, čime ostvaruju pravo da učestvuju u nagradnoj igri.

Svoju šansu da osvoje automobil FIAT 500, ili pun rezervoar goriva, korisnici „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti imaće tokom dva izvlačenja, i to 15. i 30. novembra.

Kao kompanija kojoj je briga o potrošačima na prvom mestu, NIS nagradnom igrom „Sa nama na putu do novog automobila“ želi da izrazi zahvalnost kao i da nagradi svoje verne potrošače za ukazano poverenje, svesna činjenice da je zadovoljstvo i lojalnost potrošača ključno merilo uspeha kompanije i glavni pokretač njenog dugoročnog razvoja. Upravo vođena idejom da je odgovornost prema potrošačima – temelj sadašnjeg i budućeg uspeha, NIS godinama unazad razvija „Sa nama na putu“ program lojalnosti koji potrošačima omogućava sakupljanje bonus poena i ostvarivanje značajnih ušteda prilikom svake kupovine goriva, robe i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Više informacija o nagradnoj igri „Sa nama na putu do novog automobila“ dostupno je besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a, 08 0000 8888.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...