Nagradna igra produžena do Nove godine

BM

Uručene nagrade drugog kola nagradne igre „Sa nama na putu do novog automobila“ kompanije NIS. U novom krugu mogućnost za nagradu do Nove godine.

Dobitnicima drugog izvlačenja nagradne igre NIS-a „Sa nama na putu do novog automobila“ juče su uručeni nagradni vaučeri na GAZPROM benzinskoj stanici «Novi Beograd».

Automobil marke FIAT 500 osvojio je Vladimir Zorić iz Inđije, a srećnom dobitniku nagradu je u ime kompanije NIS uručio Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju. Pored glavne nagrade, u okviru drugog kola NIS-ove nagradne igre izvučeno je i 500 srećnih  dobitnika koji su osvojili bonus poene na svojoj „Sa nama na putu kartici lojalnosti“ u vrednosti od 50 litara goriva.

Velika nagradna igra NIS-a «Sa nama na putu do novog automobila» organizovana je od 1. do 30. novembra, a u okviru dva izvlačenja, 15. i 30. novembra, dodeljena su dva automobila marke FIAT 500, dok je 1000 vernih potrošača NIS-a osvojilo pun rezervoar goriva. Spisak svih dobitnika nagradne igre NIS-a dostupan je na sajtovima www.sanamanaputu.rswww.nispetrol.rs  i www.gazprom-petrol.rs.

U želji da obraduje što veći broj svojih potrošača i na taj način im zahvali na ukazanom poverenju i podršci, NIS je za svoje verne potrošače pripremio vredne nagrade i u narednom periodu. U okviru nove nagradne igre „Sa nama na putu do još dva automobila“, do 30. decembra NIS će dodeliti još dva automobila FIAT 500, i obezbediti pun rezervoar goriva za još 1000 srećnih dobitnika. Više informacija o novoj nagradnoj igri „Sa nama na putu do još dva automobila“, dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a, 08 0000 8888.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...