Superkartica sve bogatija

Firmama NIS, IDEA, Sberbanka Srbije i Telenor, koje svoju robu i usluge promovišu kroz program “Superkartica” priključio se i DDOR Novi Sad

Kompanije NIS, IDEA, Sberbanka Srbije i Telenor, partneri u zajedničkom programu lojalnosti pod nazivom “Super Kartica“, potpisale su protokol o saradnji sa novim partnerom, kompanijom DDOR Novi Sad.

Protokol o saradnji i novo partnerstvo svojim potpisima ozvaničili su Kiril Kravčenko generalni direktor NIS-a, Aleksandar Seratlić generalni direktor kompanije IDEA, Valerij Ovsjanikov, predsednik Izvršnog odbora  Sberbanke i Dr jur. Kristijan Oto Noi generalni direktor DDOR Novi Sad.

Zahvaljujući saradnji pet kompanija, potrošači u Srbiji, a uskoro i u regionu, obavljanjem kupovine kod ovih partnera moći će da sakupljanjem bodova uštede i na taj način ostvare brojne pogodnosti koje nudi jedinstveni program nagrađivanja Super Kartica. Primera radi za odobren kredit, kreditnu karticu ili dozvoljeni minus, Sberbanka Srbije nagrađuje korisnike sa 2.000 bodova na Super Kartici i duplira prikupljene bodove ostvarene kupovinom u IDEA i NIS prodajnim objektima. Kompanija DDOR Novi Sad, kao novi partner programa lojalnosti, korisnike svojih usluga nagrađuje specijalnim ponudama osiguranja automobila, imovine, života i putnih osiguranja i bodovima na Super Kartici za svaku kupovinu ili obnovu polise osiguranja. Pravo na nagradnu knjižicu sa pogodnostima stiču svi korisnici koji u toku jednog obračunskog perioda, koji traje tri meseca, sakupe najmanje 60 bodova, a vrednost bodova razlikuje se u zavisnosti od vrste osiguranja.

Programu lojalnosti se priključila i kompanija McDonald’s, koja će u određenom vremenskom periodu, kroz „Super Kartica“ knjižicu pogodnosti, deliti promotivne kupone, koje će vlasnici Super Kartice moći da iskoriste u svim McDonald’s restoranima širom Srbije.

Super Kartica, najveći program lojalnosti na srpskom tržištu, uspešno širi mrežu zadovoljnih korisnika i za manje od godinu dana je postala je deo svakodnevnog života mnogih porodica. Tome u prilog govori i podatak da je do sada u maloprodajnim objektima kompanije IDEA i na NIS Petrol benzinskim stanicama širom Srbije, Super Karticom izvršeno više od 25 miliona kupovina.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...