NIS otvara vrata za mlade talente

Izvor:   NIS

Kompanija NIS otpočela je četvrtu sezonu NIS Energy programa u okviru koje će 23 polaznika imati priliku da napravi svoje prve korake u karijeri u timu koji čini oko 12 hiljada zaposlenih širom Srbije. Nakon završetka programa, polaznicima se otvara i mogućnost stalnog zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes. (Foto: NIS)

NIS Energy program kompanije NIS je sveobuhvatan jednogodišnji edukativni program u kome svaki polaznik dobija svog mentora i prolazi kroz različite obuke, ali i stiče praktične veštine, a nakon toga dobija individualni projekat iz odabrane oblasti.

Polaznike tokom godinu dana rada u kompaniji očekuju praktična obuka, poseta sektorima kompanije NIS, teorijska predavanja od strane vodećih stručnjaka iz industrije, ali i trening „mekih“veština uz posete važnim aktivama kompanije, među kojima su rafinerija u Pančevu i benzinske stanice NIS-a.

NIS otvara vrata za mlade talente
(Foto: NIS)

Priliku da učestvuju u NIS Energy programu imaju master studenti ili diplomci Fakulteta organizacionih nauka, Ekonomskog, Mašinskog, Rudarsko-geološkog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog, Tehnološkog, Tehnološko-metalurškog, Tehničkog i drugih srodnih fakulteta.

„NIS Energy program jedan je od strateških programa poslovanja naše kompanije kroz koji pružamo mogućnost mladim ljudima dodatne edukacije i sticanje praktičnih veština koji su ključni na početku građenja poslovne karijere. Kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, u NIS-u verujemo da su mladi stručnjaci nova energija koja doprinosi razvoju kompanije o čemu svedoči i činjenica da smo do sada zaposlili 100 odsto polaznika ovog programa“, izjavila je Alisa Evsina, HR direktorka kompanije NIS.

NIS otvara vrata za mlade talente
(Foto: NIS)

Kao društveno odgovorna kompanija, NIS će nastaviti da kroz ovaj i slične programe pomaže zajednici u kojoj posluje, posebno mladim ljudima, za koje u kompaniji veruju da su upravo oni pokretači nove energije i nosici „budućnosti na delu“ što je i slogan kompanije NIS.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...