Osma sezona programa „NIS Calling“

Izvor:   NIS

Priliku za praksu u NIS-u, jednom od najatraktivnijih poslodavaca za mlade u Srbiji dobija novih 30 studenata završnih godina fakulteta i master studija. Za sve kandidate koji žele da steknu nova znanja i veštine u različitim oblastima naftne industrije, NIS je pripremio plaćen i fleksibilan program „NIS Calling“ od 480 radnih sati prakse. Ove sate studenti mogu da rasporede tokom četiri meseca, u zavisnosti od obaveza na fakultetu i planova za leto. (Foto: NIS)

Program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine master ili apsolventskih studija, u skladu sa traženim pozicijama. Osma sezona programa otvoriće vrata studentima sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Ekonomski, Tehnološko-metalurški, Mašinski, Tehnološki, Tehnički, Građevinski, Elektrotehnički, Hemijski, Matematički, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet organizacionih nauka i ostalih fakulteta sličnih usmerenja.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti od 12. do 30. aprila na sajtu NIS-a, a početak prakse planiran je za 1. jul.

U okviru programa „NIS Calling“ svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj u skladu sa mentorskim planom, pruža podršku praktikantu tokom realizacije svih aktivnosti i pomaže mu da se adaptira na novu sredinu.

Osma sezona programa „NIS Calling“
(Foto: NIS)

Pored praktičnog angažovanja, studenti će imati priliku da se dodatno razvijaju u okviru radionica na teme značajne za razvoj karijere, ali i oprobaju u volonterskoj akciji. Takođe će im biti omogućeno da se dodatno edukuju u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS čiji su gostujući predavači renomirani domaći i strani stručnjaci iz različitih oblasti.

U prethodnih sedam sezona programa „NIS Calling“ priliku da stekne prva radna iskustva u NIS-u imalo je više od 220 polaznika, od kojih gotovo 90 i dalje radi u NIS-u.

Kao jedan od najpoželjnijih domaćih poslodavaca, NIS je svestan činjenice da su upravo mladi stručnjaci temelj budućeg uspeha i razvoja kompanije. Iz tog razloga NIS će nastaviti da i ubuduće osluškuje potrebe mladih i nastaviti da im pruža šansu da se razvijaju i uče u dinamičnom kolektivu jedne od najuspešnijih domaćih kompanija.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...