Nišvil - harmonija naših energija

BM

NIS je na džez festivalu Nišvil, čiji je generalni sponzor, promovisao svoju “Super karticu”

Niš je sinoć bio glavna destinacija ljubitelja džeza, gde se na nekoliko mesta u gradu odvijao program 30.festivala džez muzike-Nišvil. I ove godine, po peti put za redom, festival je održan zahvaljujući Naftnoj industriji Srbije, koja je generalni sponzor ove manifestacije.

NIS je na Nišvilu promovisao i svoju ,,Super karticu“, koja predstavlja jedinstveni program nagrađivanja kupaca na NIS petrol benzinskim stanicama i u IDEA prodavnicama. Ovaj program lojalnosti omogućava kompanijama da još bolje upoznaju navike svojih potrošača kako bi nagradili njihovu vernost. Jednostavno sakupljanje bodova i mogućnost dodatnih ušteda jesu najveća prednost ovog programa.

Pored toga, posetioci su na NIS-ovom štandu bili u prilici da stvaraju svoj muzički mix, da se oprobaju u sviranju muzičkih instrumenata i da na kratko dobiju priliku da budu muzičke zvezde. Na raspolaganju su im bili bas, gitara, akustična gitara, klavijature i mikrofoni. Sve muzičke sesije su snimane, a najbolji momenti sa ove akcije su se našli u kratakom muzičkom video klipu. Pošto je ovaj festival postao mesto gde se objedinjuju pozitivne energije različitih ljudi i različitih muzičkih pravaca NIS-ov slogan na ovom festivalu je bio “Harmonija naših energija”.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...